Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Kaptam matekból egy házit...

Nincs nevem044 kérdése:

Kaptam matekból egy házit (felvételi): 2023 jan.31, 4.feladata az 'A' részét értettem de a többire nem jöttem rá! Valaki tud benne segíteni?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm!

ma 11:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha ilyen van, legközelebb rakd ki a linkjét, hogy ne nekünk kelljen külön utánakeresni. Megértésed köszönöm!

b) A grafikon pontjaiból egyértelműen kiolvasható, hogy mikor melyiket dobtuk: I, F, I, I, I, az a kérdés, hogy az első 5 dobásnak hány %-a írás, erre a válasz 80%. Ezt persze csak a grafikonból is ki tudtuk volna olvasni, mivel pontosan leolvasható, hogy az 5. dobásig a fejek aránya 20%, így 80% az írás.

c) Folytassuk a sormintát: I, F, I, I, I, I, F, I, F, F, ebből már össze lehet számolni, hogy hány írás volt. Egyébként csak azt kell megnéznünk, hogy hányszor nőtt a függvény, abból kiszámolható, hogy hány fejet dobtunk.

d) A fentiek fényében 3 ilyen alkalom volt.

ma 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!