Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki van oly kedves leírja...

Valaki van oly kedves leírja nekem Shakespeare: A vihar c. művének rövid összefoglalását, és hogy milyen mesei elemek vannak benne?

Figyelt kérdés
Megköszönném nagyon a segítséget :)

nov. 10. 18:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
mindenki, vicceltem. pont az a probléma, hogy én vagyok az, aki mindig mindent megcsinálok, ezáltal ha most én ezt a viharos dolgot nem dobom össze, akkor az egész padsornak valszeg 0 a munkája. segítséget azóta is szívesen várom!
nov. 10. 19:38
 12/14 anonim ***** válasza:
De kedves kérdező, ennyi idő alatt, ha csak rákeresel a hálón, találhattál volna segítséget. A Wikin ott a rövid tartalom, ha csak azt elolvasod, és valaha is olvastál mesét, máris szembeötlik egy-két dolog: varázserő, mágia, tündér, próbatétel a szerelmeseknek, jó és rossz, jó elnyeri jutalmát, rossz megbűnhődik, szerelmesek boldogan élnek, míg meg nem halnak...
nov. 10. 20:03
 13/14 anonim ***** válasza:

“a könyvtáros nénitől a rómeó és júliát aztán a tanárnak mániája hogy húezasékszpírmienmenő”

Rómeó és Júliát

Shakespeare

Nem “menő”, hanem az alapműveltség része!

Olvasd el, 2 óra alatt megvagy vele. Persze, ha olvasni sem tudsz, az más.

Mert a helyesírásnak nem vagy a barátja.

nov. 10. 23:53
 14/14 A kérdező kommentje:

tudok helyesen írni csak neten nincsen hozzá kedvem. egyébként igen, értem, a rómeó és júlia valóban alapműveltség, de az újított magyar érettségi követelményrendszerben szerintem bőven elég 1-3 mű Shakespeare-től, van még sok-sok más tananyag amivel lehet foglalkozni.

12-es, köszönöm szépen!

többieknek pedig üzenem, hogy nem szerettem volna semmi vitát indítani, amikor kiírtam és válaszolgattam, akkor éppen dühös voltam mert fáradt voltam és azt hittem mindennel készen vagyok és rájöttem hogy ez az egy dolog hátravan. ritkán teszek fel ide kérdéseket, de most eszembejutott, hátha lesz valaki aki esetleg válaszolna rá.

tudom, nagyon sok és szégyenletes diák van mostanság, ezt szerintem főleg én látom diákként. én szerencsés vagyok mert noszogattak arra hogy menjek gimnáziumba és csináljam meg, de vannak akik tényleg nagy ívből sz*rnak bele a tananyagba, valami random cukrász technikumba vannak, és ha megkérdezed miért, azt válaszolja "mert csak ide vettek fel".

egyébként végül a tanárnő nem kérte számon a dolgot, lehet elfelejtette.

nov. 12. 22:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!