Valaki van oly kedves leírja nekem Shakespeare: A vihar c. művének rövid összefoglalását, és hogy milyen mesei elemek vannak benne?
Figyelt kérdés
Megköszönném nagyon a segítséget :)nov. 10. 18:23
3/14 A kérdező kommentje:
de nooo pont azt akarja a tanár hogy ne olvassuk el és valahogy találjunk ki csak pármondatos összefoglalót (ezt péntekről holnapra)
nov. 10. 18:36
5/14 A kérdező kommentje:
de tényleg ez van én szívesen elolvasok bármit most kölcsönöztem ki a könyvtáros nénitől a rómeó és júliát aztán a tanárnak mániája hogy húezasékszpírmienmenő és akkor most kitalálta hogy padsoronként elemezzünk holnapra műveket, az én padsorom kaptam A vihart
nov. 10. 18:43
6/14 anonim válasza:
Nem most "találta ki" kisfiam. Pénteken.
8/14 A kérdező kommentje:
és 3 nap alatt olvassak el egy drámát, miközben mást is kell tanulni és majd úgyis megcsinálja a munkát valami másik emberke a padsoromból? XDD
nov. 10. 18:56
9/14 anonim válasza:
Értem... na, ez a gondolkodásmód már az, amit megszoktam a tanulóktól, akik nem képesek energiát befektetve önmagukért tanulni.
Köszönöm az infot, ezzel elismerted, hogy mi a helyzet.
10/14 anonim válasza:
Hát te sem véletlen 16+ évesen kezdted a gimit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!