Mi az a fizika?

Figyelt kérdés
Föl adta a fizika tanarom, hogy ilyet keresünk ki a netrol 1-2 mondatba max. Tipp?
2023. szept. 5. 14:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#10 igen diszgráfiás vagyok
2023. szept. 7. 14:01
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem amúgy nem vagyok. Amnyi van hogy telefonon gépen stb nagyon rosszul írok. Suliba lapra ilyesmi nagyon jól. De szerintem itt sem vészes. Probálok legközelebb jobban oda figyelni
2023. szept. 7. 14:03
 13/17 A kérdező kommentje:
*odafigyelni
2023. szept. 7. 14:04
 14/17 anonim ***** válasza:

"Az MHSZ az MTA *ajánlása* "

Akkor már csak a szabályzat és az ajánlás szavak közti ellentmondást kell feloldanod. Miután a szabály az "vminek rendjét, módját kötelező erővel megállapító rendelkezés, utasítás, ill. elv, tétel; előírás"

2023. szept. 8. 08:21
 15/17 A kérdező kommentje:
Utolsó. Ezt nem ertem
2023. szept. 8. 13:54
 16/17 anonim ***** válasza:
#14, legyél kedves, hallgass már meg egy nyelvészt erről. xDDDD Akár az MTA-nál dolgozó nyelvészt. Vagy akár egy Nádasdy Ádámot. Mielőtt jönne a "hülye*zizás" róla, az ELTE professor emeritusa és nyelvész, valamivel azért jobban konyít a témához, mint akár te, akár én ;)
2023. szept. 8. 22:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Ismerem Nádasdy munkásságának azon részét, ami ismerhető, nagyra értékelem, itt a Gyakorin s többször idéztem tőle, amely műfordításaival készült színdarabokat Budapeste n adták, azokat alighanem mind meg is látogattam, a feltételezés, hogy egyéb jellemzői befolyásolhatják nálam a tudásának megítélését, az csak olyan véglényekben merül fel, mint te, pláne így "előre", hogy sem róla, sem általában az érzelmi életről aztán végképp semmit nem mondtam.

Egyet is értek vele, főleg azért, mert a mi vidékünkön is divat volt a nákozás. :D

És jóindulatúlag fel kell, hogy világosítsalak, hogy nem azt írtam, hogy bármivel egyetértek, hanem az MTA szóhasználatáról írtam, de az értő olvasáshoz szürkeállomány kéne. Boltban nem kapsz, hát ez az egyéni tragédiád.

2023. szept. 9. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!