Az ilyen feladatokat pontosan hogy hívják angolul? biztos van rá kifejezés, de még magyarul is csak szöveges feladat táblázatos megoldással-ként tudom körülírni.
ilyenem van, turiban vettem, imádom, de lassan betelik... gondoltam rá, hogy rendelek egyet, de inkább valami újat próbálnék, (amennyiben létezik, inkább digitális módon) ugyanis a remek fotografikus memóriámnak köszönhetően rengeteg megoldásra emlékszem:'D
Rá van írva a csomagolásra a tartalma:
"Brain Training" - agytorna
"Puzzle" - kirakós játék
Scrabble van online is, szerintem az tetszeni fog. Valós ellenfelekkel is lehet játszani. A Facebook-on is van olyan Scrabble applikáció, amit le se muszáj tölteni hozzá. A FB felületen játszható, FB barátaidat is meg tudod hívni, stb.
A képen egyébként sima keresztrejvény-magazin van.
Biztos szudoku is van benne (az ugye nyelvfüggetlen, és rengeteg van bármelyik újságárusnál.)
köszi a normális válaszokat! 😃
#5 jaj elfelejtettem ezt:
ilyenek vannak benne (semmi sudoku meg keresztrejtvény, annak ellenére, hogy a borítón van) ezért vagyok elakadva a dologgal, tényleg csomó féleképp próbáltam keresni
(ismerem a scrabblet, nem igazán szeretem...)
6-os: Ez olyan kizárásos alapon a lehetőségeket szűkítő megfejtéseket kíván, mint a Cluedo társasjáték. A honlapok szerint a "forgass és mozdulj" mechanikára épít, de ennek szerintem semmi értelme. Mindenesetre lehet hogy a Cluedo játékszabályai között kellene kutatnod rá.
Így persze mindjárt más. (5-ös voltam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!