Egy család a Kádár korszakba milyen volt?
Figyelt kérdés
Sziasztok ez lenne a töri beadandó. Szerintetek mivel kezdjem?2022. máj. 13. 16:05
1/6 anonim válasza:
A szüleidnek nincsenek emlékei gyerekkorukból? De a nagyszüleidnek biztos vannak! Mennyit kell írni? Hanyadikban ez a feladat?
2/6 anonim válasza:
Ma csak azt lehet hazudni róla, hogy nagyon rossz volt. Ha az igazat írod meg, megbuktatnak. Nem volt Kánaán, de sokkal jobb volt az átlag emberek élete, mint most.
3/6 anonim válasza:
#2 A tévképzeteidet lehet, hogy kezeltetni kellene. Senki nem tiltja meg, hogy az igazat írják le az emberek Kádár korszakról, pláne egy iskolai feladatba.
Az meg egy vitatható állítás, hogy sokkal jobb lett volna az átlagemberek élete. Szerintem azt lehet mondani, hogy az akkori átlagember jobban ki tudta használni az akkori lehetőségeket, mint a mai ember a mai lehetőségeket. De ettől még ma sokkal több a lehetőség.
4/6 anonim válasza:
Sokkal több a lehetőség? Legfeljebb egyeseknek. Egy átlag fiatal tud lakást venni, házat építeni? Talál jól fizető állást?A felsőoktatás ingyenes? A szakmunkás képzés nincs a béka feneke alatt? A melósok kapnak egy-kétévente szakszervezeti üdülőkbe beutalót?
5/6 anonim válasza:
Találtam neked egy weblapot, amúgy személyes információkkal is szolgáltam volna, ha vetted volna a fáradságot, hogy válaszolsz az 1. kérdéseimre.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. máj. 17. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!