Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » A fizika mèrlegèn hol csúsznak...

A fizika mèrlegèn hol csúsznak el az alábbi leírások a vonzás törvènyèről?

Figyelt kérdés

A vonzás törvènye magyaràzata:

"Ezen a világon minden energiából épül fel, a fű, a kavics, a szikla, az asztal és mi magunk is. Mivel az energia rezgés, ez azt jelenti minden ami létezik rezeg. Minden rezeg, az asztal, a hang, a fűszál és a betonfal is. A modern kori fizikusok is elismerték, hogy az energia és az anyag egy és ugyanaz. Tehát minden, akár látjuk akár nem, az nem más, mint tiszta, rezgő, örökké áramló energia. A belőlünk áramló energia, az érzelmekből származik. Az általunk kibocsátott elekromágneses rezgések hoznak létre körülöttünk minden jó vagy rossz dolgot.

Ezáltal olyanok vagyunk mint egy sétáló mágnes és mint tudjuk a hasonló, a hasonlót vonzza, ez a vonzás törvényének a lényege.

A bolygónk legnagyobb részén, alacsony frekvenciamező van, ami az emberek által közvetített rezgésekből származik. Sokkal több a stressz és a félelem által keltette rezgés, mint az örömből fakadó rezgés. Amit érzünk azt fogjuk vonzani. A gondolatainkból eredő érzések, egy láncreakciót indítanak el és ez okozza a dolgok bekövetkezését. Érzéseink elekromágneses hullámok formájában hagyják el a testünket és mennek a közeli környezetünkön át, mindenfelé a nagyvilágba.

A jó dolgok jót, a rossz dolgok rosszat fogják magukhoz húzni, hiszen az azonos rezgésű frekvenciák egymásra találnak."

Forrás:

[link]

2022. máj. 7. 11:02
 1/4 A kérdező kommentje:
Csak olyanok írjanak, akik èrtenek a fizikához.
2022. máj. 7. 11:03
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
Kb minden mondatban. Az energia és a rezgés közt nincs egyenlőség. A mágneshez pláne semmi köze nincs egyiknek sem. Az energia nem érzelmekből származik, stb.
2022. máj. 7. 11:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Durva. Azt hittem, csak pár helyen tèves. Nem igazán èrtek a fizikához, ès nekem a sok tudományos kifejezès miatt logikusnak tűnik.
2022. máj. 7. 11:26
 4/4 anonim ***** válasza:
90%

A világban van anyag és van energia. ezek drasztikusan különböznek. Ugyanakkor bizonyos feltételek mellett az energia anyaggá, az anyag energiává tud alakulni, ezért használják az "anyag-energia ekvivalencia" kifejezést. Ez egy szakszó, megvan a jelentse, de egy hétköznapi ember könnyen juthat ebből arra a téves gondolatra, hog mindegy, melyikről beszélünk. Nagyon nem mindegy.

Az első bekezdésből lényegében semmi nem igaz. A második bekezdés sem. Például én férfi vagyok és engem nem vonz a hasonló, annál inkább az ellentéte, egy nő.

A harmadik bekezdés egyszerűen spiritiszta zagyvaság, sürgősen felejtendő.

A negyedik bekezdésről pár szót. A jók és rosszak nem az idézett értelemben léteznek. Hanem aki tud, tudja a megfelelő választ a rosszra is, a jót pedig észreveszi és használja. Aki nem tud, keverni fogja, ezért gyakran érzi úgy, hogy rossz neki. A frekvencia nem rezeg, sőt semmit se csinál. A rezgésnek van frekvenciája, körülbelül úgy, ahogy az embernek lába. Ezért aztán az "egymásra találás" értelmetlenség.

2022. máj. 7. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!