A nukleáris fizika a '80-as évekbe becsődőlt? Most mi a helyzet?
Hitelesek, megbízhatóak, precízek a forrásaid. Nyilván az ismereteid is ilyenek a témakörről.
Meghajolunk.
Nem tudom milyen bizonyítékokat vártok. Én ezt kérdezem. Megosztották ezt a videot FB-on, belenéztem valóban azt mondja. Hogyan kell ezt érteni? A nukleáris fizika valóban becsődőlt? Ezt még nem olvastam sehol, de ha megnézem a fizikus mondandóját, akkor elég reálisan elmagyarázza. Mindent felfedeztek kb, le már nem tudnak menni. A kvarkok a végállomás a fénysebesség felé nem tudnak menni, így kb minden spektrumon ez a végállomás. Nemde?
Egyébként azt mondja, hogy Ő megfejtette az egész atomfizikát az élet titkát is és ezt a videot nézik a KFKI-ban, mert tanulni akarnak tőle. Ezt mondja
A korábbi válaszolók arra céloztak, hogy ez a Kisfaludy nevű ugyan nem fizikus, ellenben nagyon lendletesen és színesen tud hazudni.
"Egyébként azt mondja, hogy Ő megfejtette az egész atomfizikát az élet titkát is és ezt a videot nézik a KFKI-ban, mert tanulni akarnak tőle. Ezt mondja"
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kedves hatos., miárt mondasz badarságokat? Becsődölni az tud, akinek valaha volt legalább egy csöpp esze.
És mindenki arra hallgat, akire akar. A következményeit meg viseli. Ez a legfontosabb természettörvény.
Na már vártam ilyen kérdést. Olvasd el az önéletarjázt: [link]
Nem fizikus. Lakatos, Műszer és Híradásipari technikus, "felsőfokú számítógép műszaki vizsgát is tett a Számok főiskolán." Jelentsen ez bármit is. A Számoknak soha se volt főiskolája, speciális tanfolyamokat szervezett.
Nagy valószínűséggel államilag elismert diplomája sincs. így nagyon hiteles ha fizika területen nyilatkozik. Az "időfizikát" aminek ő az "időfizikusa" saját magának találta ki. Egyébként még valami egyházat is alapított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!