Nincs kedvem átismételni a tavalyi kémiát. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Múltkor órán is majdnem bealudtam. A második félév tananyagára még jól emlékszem (abból feleltem év végén) de a többihez nincs kedvem (pedig éppen azt kellene). Szerintetek az jó megoldás lenne, ha megígérem nekik, hogy inkább lefelelek szlovákból, és akkor vki mást rábeszélek, hogy menjen felelni? (már ha feleltet. Mert sztem megint csak hülyéskedett)Jóvanna, most úgyis csak le fogtok cs.szni, tudom, hogy neki kéne ülnöm, és meg kéne tanulnom :D Csak írjatok má valamit, hogy mittomén a kémiást úgyis elviszi holnap reggel egy ufó, vagy akármit :D2010. szept. 16. 20:21
1/4 anonim válasza:
Hát az attól függ. Ha emiatt kapsz rossz jegyet év végén, akkor gáz, és ismételned kéne. Ha kémiából szeretnél továbbtanulni, akkor is fontos (értsd: érettségi, pl orvosihoz, állatorvosihoz is kell), ha vegyész, kémikus, gyógyszerész, biológus leszel, akkor sem árt. De ha csak most tanultad és mondjuk az anyag a szervetlen kémia, amit én se szerettem, akkor nem akkora gáz. az talán már nem jön elő többet. Viszont ha szerves kémia alapjairól van szó, akkor rossz hírem van: valószínűleg az idei anyag erre fog épülni. És akkor nem csak ismételned kell, amit nem szeretsz...
2/4 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha nekifeküdnék, hamar előjönnének a dolgok (általában így van) de inkább hétvégén, most aaannyira nincs kedvem, már megtanultam a többit, nem maradt energiám :) Hétvégén mindenképpen előveszem. Egyébként a periódusos rendszer, meg kötések, meg radioaktivitás meg hasonlók vannak, szóval nem nehéz, csak már rá se bírok nézni ma egy könyvre se :) Még meglátom, lehet, hogy az ágyban még lefekvés előtt átolvasom :) Köszi a választ
2010. szept. 16. 20:29
3/4 anonim válasza:
Hát igen, a periódusos rendszer eléggé alap, szóval hajrá! A kötések szervetlen kémián még visszaköszönnek. a radioaktivitás meg... Nos az már nem. :)
Amúgy megértelek! :D Nekem se lenne kedvem hozzá...
De mivel nekem már nem kell ilyet tanulnom, ezért csak drukkolni tudok. :D
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :D Azért az szerencse, hogy elég jó fejem van az ilyenekhez, különben már végem lenne :D
2010. szept. 16. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!