Meg lehet gyorsan oldani a házi feladatait a Tanárnőmnek?
@21
Tegyük azért hozzá, hogy - ugyan nem vagyok webfejlesztő, de - mondjuk egy webalkalmazást még én is ellátnék minimum egy http - hitelesítéssel vagy, ha például van mögötte egy adatbázis a regisztrált userek - nek, akkor ott az egyik oszlop a password lenne (mondjuk egy SHA függvénnyel titkosítva), s minden jogosult felhasználó személyesen tudna bejelentkezni (cookie - k és session - ök "emlékeznének" rájuk, illetve azokat használva lehetne kijelentkezni is.
De mondom, én ehhez csak nagyon - nagyon hobbi szinten értek, s a vonatkozó ismereteim is igen - igen régiek, ezért valószínűsítem, hogy ma már nem a tanárnőnek kellene ezeket a parancsfájlokat lekódolnia, hanem vannak már ilyen jellegű munkákra létrehozott alkalmazások, amikkel hamar össze lehet kattintgatni egy ilyen egyszerű webalkalmazást, s nehezen tudom elképzelni, hogy ne legyen bennük olyan funkció, amivel megvalósíthatóak az általam fentebb írtak.
Összegezve: azért illett volna kicsit odafigyelni arra, hogy jogosulatlanok ne trollkodhassanak már meg egy ilyen projektet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!