Matekból nyárra feladatok. Segítenél? (11. osztályos)
1.Két négyzet oldalának a különbsége 12 m,területüknek a különbsége 240 m2.Mekkora mindegyik négyzet oldala?
2.Melyik az a két konvex sokszög,melynek összesen 17 oldala és 47 átlója van?
3.két szám összege 14,négyzetük összege 386.mely ez a két szám??
4.két szám összege 10,szorzata 9.mennyi e számok negyedik hatványának az összege??
LÉGYSZI A VÁLASZOKAT LEVEZETVE ÍRJÁTOK LE!!
EZER KÖSZII:)
Nagyon szépen köszönöm a segítséged.Hamarabb nem tudtam írni,mert nem voltam netnél...Mentek a zöld kezek:)
Hát igen,képzeljétek el,hogy július eleje óta csinálom.150 feladatot kaptunk.
Kedves többi kommentelőnek annyit mondanék,hogy szerintem megnézhetnénk,hogy melyikőnk végezné el hamarabb a dolgát.A nyáriszünet nem azért van,hogy matekpéldákat oldjunk meg,hanem azért,hogy kipihenjük magunkat a strandon.
Igaz! A nyár a pihenésre, feltöltődésre van és nem tanulásra!!! Cserébe én feladnék a tanároknak 150 jó hosszú kifejtős dolgozat szöveges értékelését "HF"-nak.
Én is mindig utáltam, hogy lelkiismeret furdalás nélkül nem tudtam strandra sem menni! :S :D :D
Azért valahogy túléltem és már elvégeztem egy felsőfokú OKJ-t, most meg egy diplomás képzés 2/3-ánál járok (csak hogy ne gondoljátok, hogy egy naplopó ír ilyeneket). Mindenesetre tényleg jobb előbb túllenni rajta, ha egyszer úgyis meg kell csinálni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!