Tudom, hogy ez hülyeség, amit most kérdezek, de azért kíváncsi vagyok. Pontosan mi és milyen feladatok lesznek az idei (jan.22-éi) 6. osztályos matek ill. magyar felvételiben?
Biztosan kell majd számolni. Azon belül összeadni, kivonni, osztani, szorozni.
Magyarból biztosan kell írni valamit...
hülye kérdésre hülye válasz.... Honnan tudjuk?
Jobb ha ezt még most megtanulod: ilyen szintű vizsgáknak még fél nappal előtte sem lehet tudni, hogy pontosan milyen feladatok lesznek. Csak és kizárólag akkor lehet megtudni, mikor kibontják a feladatlapokat.
Csak azért mondom, hogy mikor mondjuk érettségizel majd ne kérdezd meg még egyszer ugyanezt.
Persze nagyjából mindig lehet tudni feladat típusokat stb. Ezért szokták tanácsolni, hogy az előző éves feladatokat nézd át.
Én járok felvételi előkészítőre és már letöltöttem minden felvételit és meg is csináltam. Most karácsonykor vettünk 2 felvételis könyvet magyarbóól és matekból.
Ja és még annyit, hogy lesz a matek felvételiben szögszerkesztés, vagy ilyesmi?? Azt utálom!!
Figyu, értsd már meg, hogy senki nem tudja. Aki megmondja neked a feladatokat, az mehet a börtönbe. De max. 4-5 ember ha lehet az országban, aki tudja, az is lehet, hogy csak aznap reggel állítják össze őket!
Szerkesztés szerintem azért nem valószínű, mert nehéz javítani, és az egységes javítás fontos. De ettől függetlenül előfordulhat. Nem azt nézik, hogy te melyiket szereted. :-) Azt értjük, hogy izgulsz. Ez rendjén is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!