Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogyan juttatható el egy...

Hogyan juttatható el egy üzenetet az idős korosztálynak?

Figyelt kérdés
Sziasztok kaptam egy iskolai feladatot, írjam le, hogy én hogyan csinálnám ezt: egy üzenet (pl: termék/esemény reklámozása, vagy bármilyen információ eljuttatása... ez most lényegtelen) eljuttatása az idős, nyugdíjas korosztályhoz a környékemen. Erre kérnek két lehetőséget: leghatékonyabb módszer, illetve egy olyan módszer, ami által a fiatalabb rétegekhez minimálisan jut el az üzenet, az idősebbekhez viszont eljut... Leghatékonyabbra az lenne az ötletem, hogy a megyei napilapban hirdetés feladása, mert azt általában olvassák az öregek... Az viszont nem tudom, hogy milyen olyan módszer van, ahol a fiatalabbak kimaradnak... Valakinek ötlet?
2021. ápr. 10. 11:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
69%
Itt falun ami tuti megoldás lenne, az a templom és a kenyeres kocsi. Ott 99% nyugdíjasok vannak.
2021. ápr. 10. 12:01
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, segíteni nem tudok, mert például én 72 évesen semmilyen reklámra sem vagyok fogékony.

Filmeket TV-ben csak felvétel után nézek meg, mert akkor gyorstekeréssel átjutok a reklámokon, és nem kerül 130 percbe egy 93 perces film megnézése; a netet reklámblokkolóval használom; szórólap közvetlenül megy az újrahasznosítható anyagokat gyűjtő kukásedénybe; a telefonhívásoknál, amint kiderül mivégre keresnek, szó nélkül bontom a kapcsolatot, ha nincs hívószám, akkor nem is fogadom a hívást; ha becsengetnek, bekiabálnak az utcáról, akkor elmondhatják az ugató kutyáimnak az ajánlatukat.

Tudom, hogy idős közel-távoli szomszédjaim, ismerőseim is hasonló élénk érdeklődést tanúsítanak ezügyben.

Az, hogy a megyei napilapokat általában olvassák az öregek, fals sztereópia. A falunkban és a környező településeken évekkel ezelőtt megszűnt a napilap kézbesítés; addig is motorkerékpárral, rossz időben autóval végezte a vállalkozó jó sok települést vállalva, mert csak néhány helyen kellett megállnia. Az különös értelmet adott a dolognak, hogy a hétvégi napokon megjelent számokat is hétfőn kézbesítette. A helyi boltból is régen kikopott, mert a 2-3 példányt is vissza kellett szállítani, nem vették meg.

Ismét leírom, hogy sajnálom, ez nem segít a megoldásban, de talán nem gondolkodsz rossz irányban.

2021. ápr. 10. 12:03
 23/23 anonim ***** válasza:
57%

[link]

Jó pénzért kiadják neked a nevét, címét, ha nem tiltotta le. Kérheted pl a 68-72 közti iborfiai férfiak adatait.

2021. ápr. 10. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!