Ezt hogyan kel megoldani?

Figyelt kérdés

5+5/5=? 6nak kéne kijőni de nekem 2 jön ki

3+9*2=? 21nek kéne kijőni de nekem 26 jön ki

Mit rontokel?

2021. jan. 5. 18:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi a 13 másik hasonló példát igy már megtudtam oldani és értem is

Viszont ezt az útolsó feladtot nem tudom megfejteni:

Anna Béla Cecília Dávid és Emil moziba mentek.Anna nem akar Béla mellé ülni. Dávid nem akar Cecília, Anna és Emil mellé ülni. Emil nem akar Dávid és Cecília mellé ülni. Béla nem akar Emil mellé ülni.

Addig jutottam, hogy: Anna nem ülhet Béla és Dávid mellé

Béla nem ülhet Anna Emil mellé

Cecília nem ülhet Emil és Dávid mellé

Dávid nem ülhet Anna Cecília Emil mellé

Emil nem ülhet Béla Cecília Dávid mellé

Ez megvan de nem tudom összerakni az ülésrendet. Mindig valamit elbaszok és egymás mellé ülne aki nem akar.

2021. jan. 5. 21:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Elég rondán beszélsz harmadikos létedre..m
2021. jan. 5. 21:32
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok harmadikos nemtudom honan veszed ezt. 32 éves vagyok és esti áltános iskolában tanulok
2021. jan. 5. 21:47
 14/15 anonim ***** válasza:

A műveleti sorrend harmadikos anyag, onnan gondoltam.

Hogyhogy nem végezted el gyerekkorodban az általánist? Tankötelezetség van elég régóta!

2021. jan. 5. 21:51
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem érdekelt az iskola és drogfüggő voltam, utána elvonóra jártam. Mostan gyárban a szallagg mellet vagyok de kurvára elegem van belőle, család szégyene vagyok. Az értséggi a cél most minimum.

De segitenél a feladatba légyszives mert nem jöttem rá?

2021. jan. 5. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!