Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Ha csak max. oldalszám van...

Ha csak max. oldalszám van megadva, akkor mennyi lehet kb. a minimum?

Figyelt kérdés

Egyetemen tanulok, ez az első félévem. Kaptunk egy kb. 20 oldalas beadandó feladatot, ami kisebb részfeladatokból áll. Mindegyik részfeladathoz maximum oldalszám van megadva, minimum nincs. A legutóbbi előadáson megkérdeztem az oktatót, hogy de mégis mi a minimum, de csak annyit mondott, hogy nincs minimum.

Az egyik feladatrész max. 5 oldal lehet. Egy interjút kellett készíteni, ami során megadott kérdésekre kellett választ kapni. Úgy érzem, hogy minden kérdésre választ kaptam, és mindent leírtam, amit a kérdezett személy mondott, de a végeredmény 3 oldal lett, amit elég kevésnek érzek.

Szerintetek ez elfogadható hosszúság? Ha nem, akkor hogyan tudnám bővíteni úgy, hogy az az írás minőségén nem rontva növelje a hosszúságot? Esetleg a lényegi rész után leírhatom a saját véleményemet, észrevételeimet?

2020. nov. 25. 10:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne elég a három oldal?

Azért van maximalizálva, hogy a javító tanárnak ne kelljen órákat töltenie vele. Ha abban a három oldalban minden benne van, annak csak örülni fog. ;)

2020. nov. 25. 10:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Gimiben egészen máshogy működtek a dolgok, ott mindig inkább tól-ig oldalszámot kaptunk. A kérdés azért született meg, mert nem szeretném ha azt hinné az oktató, hogy a minimumra hajtok.

Amúgy tényleg van abban valami, hogy nem szeretne annyit olvasni. Kb. 60-an vagyunk levelezősök, plusz ott vannak még a nappalisok is. 2 tárgyból van ilyen hosszú beadandónk, mindkettőnél ő a tanársegéd, úgyhogy mindent neki kell elolvasnia. Nem irigylem. :')

2020. nov. 25. 10:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Elég.

Ha a max. fele megvan, az már jó.

2020. nov. 25. 10:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Általános/középiskolában hajlamosak „összecsapni” a diákok a feladatokat, ezért van az a kikötés, hogy legalább 2 oldal legyen (többnyire). Egyetemen azért kinézik az emberből, hogy tanulni akar, azért ment oda.
2020. nov. 25. 12:02
 5/5 A kérdező kommentje:
#4 Igen, ezen a 3 oldalas feladatrészen többet dolgoztam, mint 10 oldalnyi középiskolai beadandón. :D
2020. nov. 25. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!