Nem értem a szöveges feladatokat, mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Az egyenletes feladatokat, egyszerűen nem tudom felírni, csak a felírással van a baj. Olyan, mintha egy számológép lennék, és bármennyiszer próbálom, nem kapom el a lényegét. Nem tudom mi az "x" .Hogyan kéne megtanulnom felírni az egyenletes képleteket?2020. júl. 16. 16:22
2/8 A kérdező kommentje:
Már 1 hónapja próbálgatom, még mindig nem megy :(
2020. júl. 16. 16:48
3/8 anonim válasza:
Tedd fel ide a példát és hogy hol akadtál el!
4/8 A kérdező kommentje:
Azzal van a baj, hogy nem tudon leírni. Ez rengetegnél így van. Valahogy meg kéne tanulnom, hogy hogyan kell leírni.
2020. júl. 16. 18:23
5/8 anonim válasza:
De másold be ide a szöveget és segítünk.
6/8 A kérdező kommentje:
Az új halastóba pontyokat és harcsákat telepítettek. Két nap alatt összesen 800 hal került
a tóba. Az első napon telepített halak 84%-a ponty volt. A második napon már csak pontyokat
hoztak, így a két nap alatt a tóba telepített összes hal 85%-a lett ponty.
a) Hány pontyot telepítettek a második napon?
Írd le a számolás menetét is!
Eredményedet az oldal alján található pontozott vonalra írd!
2020. júl. 16. 21:26
7/8 anonim válasza:
Írd le a saját megoldási terved is!
8/8 anonim válasza:
"Írd le a saját megoldási terved is!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!