Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki segítene megoldani?...

Holdon járó párizsi. kérdése:

Valaki segítene megoldani? Ezt a házit kaptam. Aki megoldja az menő XD

Figyelt kérdés

Vesd össze az atomenergia előnyös és hátrányos tulajdonságait!5-5 mondatban.

(jó ezt én is simán megcsinálnám de még 23 hf van és gondoltam legalább egy ilyen könnyűben segíthetne valaki)

2020. máj. 3. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Ha ilyen könnyű, akkor gyorsan meg tudod csinálni.
2020. máj. 3. 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:
96%

Nem, te nem segítséget kérsz, hanem egy balekot, aki megcsinálja helyetted.

Tudod mit? Nekem van még egy tervezési feladatom, egy fröccsöntő szerszámot kell terveznem (ez félig megvan), akkor egy készüléktervezés. Illetve kell egy 8-10 diából álló prezi valamilyen szabadon választott Ipar 4.0 alkalmazásról.

Igazából ez utóbbi könnyű, de ha valaki megcsinálná, maradna idő a többire.

Tudod mit? Ha ezt összedobod nekem, én is megcsinálom a te házidat. :P

2020. máj. 3. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Unatkoztam leírtam papírra a házifeladatodat. Téyleg nem nehéz. Csak kicsit olvastam utána.
2020. máj. 3. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Hát, kérdező, sajnos az életben is így lesz majd.

Mind a 8, vagy 10 vagy 12 órádat végig kell dolgozni majd, nem csak az utolsó 10 percet.

És még ráadásul ordítani is fog majd veled a csoportvezető, ha lusta vagy.

Nem lesz így valami jó életed.

2020. máj. 3. 21:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Én csak egy kis segítséget kértem erre mindenki szarrá olt..... Tipikus emberek amúgy már megcsináltam gondoltam hogy ez lesz....
2020. máj. 4. 14:00
 6/7 anonim ***** válasza:
94%

Nem segítséget kértél, hanem a lustaságod miatt mással akartad megíratni a házidat, kedves Párizsi.

Legközelebb nyugodtan megspórolhatod ezt a kört, és a kérdés kiírása helyett akár meg is csinálhatod!

2020. máj. 4. 18:15
 7/7 Tom Benko ***** válasza:
92%
Megcsinálom. A tanári órabérem 1250 forint. Minden százalékpontért ennyit kérek óránként. Deal?
2020. máj. 5. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!