Klímaváltozásos házi általános iskolában?
Kislányom általános iskolás 6 osztályos (12éves)
Fél oldalas forgalmazást kell írni,hogy ő mit tenne ha ott lenne az éjszaki sarkon
Biológiából olyan házifeladatot kaptak,hogy ha ott lennének az éjszaki sarkon ahol olvad a jég ő,hogy segítene rajta
Saját ötlet kellett nem internet ahol csak lemásolod a dolgokat ...
Lányom kicsit elment a kémia világ felé és felvetette hogy a mínusz fokos nitrogénből állítsanak elő több jeget
Többféle anyagból elemből segíteni a természetet
A tanár kinevette és 1est kapott az ötletére
Most újra kell neki irni,de reálisabb ötlettel
Tudnátok segíteni
Őszintén nekem semmi ötletem nincs,hogy én mit kezdenék az éjszaki sarkon
Maga az,hogy hogyan segítsük mi emberek ezen abba lenne ötletem,hogy fák ültetése parkosítás, szelektív hulladék, tudatosan figyelünk, hogy ne vegyünk műanyagot
De ez a téma kifogott rajtam hogy az éjszaki sarkon
Ötletek ?
Szerintetek? Mit gondoltok erről az egészről
A 16 éves lányomnak történelem órán a migráns kérdés volt a tananyag
Ott is volt ilyen hasonló témájú házi csak épp a migránsokrol és a betelepítésről
A történelem könyve konkrétan a 21 századot foglalja össze
Voltam bent az iskolában
A tanárt behívták az igazgatóiba
Én is szemtanúja voltam a dolognak
A lányomnak kitörölték az egyest bocsátott kértek mind az igazgató mind a tanár és jól helyre tették ezt a barmot
A tanterv nem is írja a klímaváltozást nem is lett volna joga erre
Megtanulja nem kinevetni másnak az ötletet főleg 12 évesen
Biosz tanár leszek ha minden jól megy de ha ilyen feladatot adok ki akkor lőjetek fejbe. Ott az északi sarkon semmit se tudna szerintem tenni, a klíma változás ellen csak a saját környezetében tudna változtatni. Kevesebb szemét termelés, kevesebb energiafogyasztás, szelektív hulladék gyűjtés, szemét szedés stb....
Egyetemistaként sem jut semmi olyan eszembe amit én ott tenni tudnék egy globális dologgal. Az egész Föld tehet a globális felmelegedésről nem csak az északi sarok.
(Kémiai módszerek léteznek ez igaz de a tanár ezt úgy se tartaná megoldhatónak)
Ha gondolod írj rám privátban és tudok egy jó ppt-t küldeni az ózonlyuk kialakulásáról kémiai szempontból. Jobbat nem tudnék kitalálni.
Persze, hogy kamu. Mint a melltartós, amit töröltek.
Vigyázz kérdező, mert ha tiltanak nem tudsz majd egyszerűen visszaregizni. Kell egy új eszköz és hálózát, amiről most gyakorizol arról már nem fogsz tudni többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!