Szerintetek jogos volt?
Megkértem anyumat hogy segítsen a matek-gyakorlásban, mert holnap dolgozat. Bennt feküdt a hálóban. Mondta hogy jó, de akkor menjek be, mert ott szeretné. Bementem, megcsinálta a lábára téve a feladatot, nem szólt semmit. Mondtam, hogy inkább kinnt csináljuk az asztalnál, mert nem láttam. Kimentem, vártam
őt is, erre megkapom hogy "ő nem fog táncolni ahogy én fügyülök", meg hogy "körülöttem forog a világ" és hogy megrontom az életét" és még hogy "nem csodálja hogy nincsenek barátaim, ő sem barátkozna velem"
:(
Még régen azt is megkaptam két négyesért, hogy egy nagy nulla vagyok, semmi több.
És ilyenkor nincs eszében bocsánatot kérni, vagy nekem kéne?
Valójában nem akart segíteni, ezért úgy tette ezt, hogy máskor inkább ne is kérj tőle.
Mintha egész lényeddel nem lenne kibékülve. Azok a szülők szoktak így viselkedni, akik nem akarták azt a gyereket, vagy olyan önzőek, hogy a gyereküket csak egy zavaró tényezőnek látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!