Klímaváltozásos házi általános iskolában?
Kislányom általános iskolás 6 osztályos (12éves)
Fél oldalas forgalmazást kell írni,hogy ő mit tenne ha ott lenne az éjszaki sarkon
Biológiából olyan házifeladatot kaptak,hogy ha ott lennének az éjszaki sarkon ahol olvad a jég ő,hogy segítene rajta
Saját ötlet kellett nem internet ahol csak lemásolod a dolgokat ...
Lányom kicsit elment a kémia világ felé és felvetette hogy a mínusz fokos nitrogénből állítsanak elő több jeget
Többféle anyagból elemből segíteni a természetet
A tanár kinevette és 1est kapott az ötletére
Most újra kell neki irni,de reálisabb ötlettel
Tudnátok segíteni
Őszintén nekem semmi ötletem nincs,hogy én mit kezdenék az éjszaki sarkon
Maga az,hogy hogyan segítsük mi emberek ezen abba lenne ötletem,hogy fák ültetése parkosítás, szelektív hulladék, tudatosan figyelünk, hogy ne vegyünk műanyagot
De ez a téma kifogott rajtam hogy az éjszaki sarkon
Ötletek ?
Szerintetek? Mit gondoltok erről az egészről
Jó bocsánat 23 óra után írtam én se figyeltem tudom hogy az északi sark
Az tudni kell,hogy a lányom jégvarázs rajongó a mai napig
egész úgy kezdődött,hogy lányom hétfő délután odajött hozzám, hogy anya a jégvarázst ügye ismered
Mert ő arra gondolt ha Elza tudd a kezéből jeget csinálni akkor ő is elő tudja állítani
Válaszom az volt hogy az Elza csak egy mese azért jön ki jég a kezéből, sajnos te nem tudsz
Mondtam neki ha beteszünk vizet a fagyasztóba akkor jég lesz
Lányom tovább gondolta a dolgot hogy különböző kémiai fizikai anyagokból ő tudna nagy jeget készíteni nagyon érdekelte a téma ezért megengedtem hogy oda üljön az internet elé és fejtse meg
Fél óra múlva bementem a szobájába hogy mire jutott azt mondta hogy ő a mínusz nitrogénre gondolt nézett YouTube videót is róla láttam hogy tetszik neki
Nem is gondoltam erre hogy egy iskolában klímaváltozás a téma és erre kell neki az egész
És igen szoktam ellenőrzni,hogy kész a házi és megvan a tanulással
Iskolába napközis ott megcsinálják 14.30 itthon is van
Ha haza ér fél órát pihenhet akkor megengedem neki a fél óra netet de setöbb majd leül tanulni, 6 osztályos lassan már el is ballag
Ma jött haza hogy 1 kapott
Kérdeztem,hogy de mire ?
Házi feladat beadandó projekt amire kaptak jegyet, nézek akkor esett le,hogy őt nem az Elza érdekelte hanem ez
Mondtam neki,hogy semmi baj nincs
te nagyon ügyes voltál,hogy volt saját ötleted majd együtt kigondoljuk ezt újra
Biztos vagyok benne hogy bemegyek az iskolába
Nem fogom annyiban hagyni újra írjuk a leckét de töröljék ki azt az egyest
Szerintem is netrol atirtok egy ket otletet es ennyi.
Ez a jeget csinalunk dolog tenyleg h.lyeseg mar bocs, nem is engedtem volna a sajat gyerekemnek egy ilyen hazit beadni.
Most írtam le hogy nem tudtam róla
Azt gondoltam a lányomnak megint nagy a fantáziáját és mégjobban le akarja utánozni Elzárt
Heti 3x ellenőrzöm a táskáját
Átnézem a füzeteit a leckékbe is belenéztem
És minden nap kikérdezem amikor dogára készül
Ez kedden történt
Hétfőn szerdán pénteken nézzem át a dolgait szoktam ellenőrizni, de már nem 6 éves kezd felnőni meg 2 ev a sulibol és tovább tanul
Lányom szorgalmas és ügyes bízok benne
Pénteken kapták hogy legyen idejük gondolkodni szerdára kérték külön lapon
Lányom hazaér pénteken megkérdezem tőle mi volt a suliba
Átnézem a táskát megnêzem hogy kész a lecke nem ellenőrzöm le csak megnézem
Majd megkérem hogy pakoljon be hétfőre
Szombaton pihenhet ,Vasárnap tanulás
Hétfőn volt két dolgozat is
Kedden délután jött ez az egész jégvarázs jég dolog
Szedán jött haza hogy erre kapott egyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!