Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Klímaváltozásos házi általános...

Klímaváltozásos házi általános iskolában?

Figyelt kérdés

Kislányom általános iskolás 6 osztályos (12éves)

Fél oldalas forgalmazást kell írni,hogy ő mit tenne ha ott lenne az éjszaki sarkon

Biológiából olyan házifeladatot kaptak,hogy ha ott lennének az éjszaki sarkon ahol olvad a jég ő,hogy segítene rajta

Saját ötlet kellett nem internet ahol csak lemásolod a dolgokat ...

Lányom kicsit elment a kémia világ felé és felvetette hogy a mínusz fokos nitrogénből állítsanak elő több jeget

Többféle anyagból elemből segíteni a természetet

A tanár kinevette és 1est kapott az ötletére

Most újra kell neki irni,de reálisabb ötlettel

Tudnátok segíteni

Őszintén nekem semmi ötletem nincs,hogy én mit kezdenék az éjszaki sarkon

Maga az,hogy hogyan segítsük mi emberek ezen abba lenne ötletem,hogy fák ültetése parkosítás, szelektív hulladék, tudatosan figyelünk, hogy ne vegyünk műanyagot

De ez a téma kifogott rajtam hogy az éjszaki sarkon

Ötletek ?

Szerintetek? Mit gondoltok erről az egészről

2019. nov. 6. 23:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
85%
Én is bemennék a suliba, beszélnék az igazgatóval, meg a tanárral is. A kislány nagyon jó irányba indult el! Ne hagyd hogy letörjék a lelkesedését!
2019. nov. 7. 05:02
 12/29 anonim válasza:
94%
Na és az osztálytársai hogyan csinálták meg? Csak mert valahogy úgy érzem, hogy ők meg a netről nézték, csak átírták egy picit a szöveget a szülők. Nálunk is ez volt. Vagy ha mégsem, akkor kíváncsi lennék, hogy na ők mégis milyen okos ötlettel álltak elő... Lehet kivételezik valamiért a tanár a lányoddal? A helyedben én sem a megoldást keresném, hanem mennék az igazgatóhoz. Eleve, mi az, hogy házira jegyet kap? Ha házi dolgozat, akkor az persze más, de házi feladatra nem adhatna jegyet, kivéve, ha rendszeresen nem csinálja meg, vagy esetleg ha valami jót ír és arra kap egy kis ötöst, de itt most nem erről volt szó.
2019. nov. 7. 05:06
 13/29 anonim ***** válasza:
88%
Kutatók tízezrei dolgoznak évi több milliárd dollárért hogy ötleteik legyenek ugyanerre. Nem gondolja a tanár hogy egy 6.-os gyerek majd feltalálja a spanyolviaszt?
2019. nov. 7. 05:32
 14/29 anonim ***** válasza:
89%
Én is csak netröl szedném ötletett ,azt gondolnám tovább.
2019. nov. 7. 05:47
 15/29 A kérdező kommentje:

Jó bocsánat 23 óra után írtam én se figyeltem tudom hogy az északi sark

Az tudni kell,hogy a lányom jégvarázs rajongó a mai napig

egész úgy kezdődött,hogy lányom hétfő délután odajött hozzám, hogy anya a jégvarázst ügye ismered

Mert ő arra gondolt ha Elza tudd a kezéből jeget csinálni akkor ő is elő tudja állítani

Válaszom az volt hogy az Elza csak egy mese azért jön ki jég a kezéből, sajnos te nem tudsz

Mondtam neki ha beteszünk vizet a fagyasztóba akkor jég lesz

Lányom tovább gondolta a dolgot hogy különböző kémiai fizikai anyagokból ő tudna nagy jeget készíteni nagyon érdekelte a téma ezért megengedtem hogy oda üljön az internet elé és fejtse meg

Fél óra múlva bementem a szobájába hogy mire jutott azt mondta hogy ő a mínusz nitrogénre gondolt nézett YouTube videót is róla láttam hogy tetszik neki

Nem is gondoltam erre hogy egy iskolában klímaváltozás a téma és erre kell neki az egész

És igen szoktam ellenőrzni,hogy kész a házi és megvan a tanulással

Iskolába napközis ott megcsinálják 14.30 itthon is van

Ha haza ér fél órát pihenhet akkor megengedem neki a fél óra netet de setöbb majd leül tanulni, 6 osztályos lassan már el is ballag

Ma jött haza hogy 1 kapott

Kérdeztem,hogy de mire ?

Házi feladat beadandó projekt amire kaptak jegyet, nézek akkor esett le,hogy őt nem az Elza érdekelte hanem ez

Mondtam neki,hogy semmi baj nincs

te nagyon ügyes voltál,hogy volt saját ötleted majd együtt kigondoljuk ezt újra

2019. nov. 7. 06:04
 16/29 A kérdező kommentje:

Biztos vagyok benne hogy bemegyek az iskolába

Nem fogom annyiban hagyni újra írjuk a leckét de töröljék ki azt az egyest

2019. nov. 7. 06:06
 17/29 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem is netrol atirtok egy ket otletet es ennyi.

Ez a jeget csinalunk dolog tenyleg h.lyeseg mar bocs, nem is engedtem volna a sajat gyerekemnek egy ilyen hazit beadni.

2019. nov. 7. 06:07
 18/29 A kérdező kommentje:

Most írtam le hogy nem tudtam róla

Azt gondoltam a lányomnak megint nagy a fantáziáját és mégjobban le akarja utánozni Elzárt

Heti 3x ellenőrzöm a táskáját

Átnézem a füzeteit a leckékbe is belenéztem

És minden nap kikérdezem amikor dogára készül

2019. nov. 7. 06:12
 19/29 A kérdező kommentje:

Ez kedden történt

Hétfőn szerdán pénteken nézzem át a dolgait szoktam ellenőrizni, de már nem 6 éves kezd felnőni meg 2 ev a sulibol és tovább tanul

Lányom szorgalmas és ügyes bízok benne

2019. nov. 7. 06:14
 20/29 A kérdező kommentje:

Pénteken kapták hogy legyen idejük gondolkodni szerdára kérték külön lapon

Lányom hazaér pénteken megkérdezem tőle mi volt a suliba

Átnézem a táskát megnêzem hogy kész a lecke nem ellenőrzöm le csak megnézem

Majd megkérem hogy pakoljon be hétfőre

Szombaton pihenhet ,Vasárnap tanulás

Hétfőn volt két dolgozat is

Kedden délután jött ez az egész jégvarázs jég dolog

Szedán jött haza hogy erre kapott egyes

2019. nov. 7. 06:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!