Miért vesz el 10 percet rendszeresen a zongoratanár a gyerek 30 perces órájából?

Figyelt kérdés

Olyan pimasz, hogy a faliórája is az osztályban 5 percet siet. Elég primitív módja a megtévesztésnek...

Már egyszer szóvá tettem. Azt mondta, már letelt az idő, pedig akkor is még 10 perc hiányzott az órából.

Mit tegyek, mit javasoltok?

2019. okt. 8. 09:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valami olyasmit, hogy nézz rá az órára és mondd hangosan: akkor most óra 5 van, így 35-ig maradok! Ha nem tágít, mondd meg neki, hogy most lemész az igazgatóhoz és szólsz neki, mert ez tarthatalan. Kelj ki magadból, akkor engedni fog. Neki az a dolga, hogy leadja az óráit, nem az, hogy mismásoljon. Nekem volt ilyen zenetanárom, hogy állandóan üvöltöztünk egymással, mert a csaj egy idegbeteg volt. Engem meg nem ejtettek otthon a fejemre.
2019. okt. 8. 09:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Kislányomról van szó és ezt a szemétséget már elnézem neki szeptember óta. Megyek az igazgatóhoz, mert vitázni, megszégyeníteni, vagy erőszakoskodni nem akarom az idős, kiégett tanárnővel. Kérek más tanárt, de őt már nem akarom! Köszi a választ! ♥
2019. okt. 8. 10:10
 3/5 A kérdező kommentje:
"k"
2019. okt. 8. 10:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem keress masik tanart. Semmi ertelme, hogy a gyereked idejet vesztegeted ezzel a 'kieget holggyel'. Megtanulni zongorazni, csak kivalo tanariktol lehet egyebkent csak nyuglodes lesz es a szegeny gyerek nem jut sehova.
2019. okt. 10. 16:50
 5/5 anonim válasza:
Ha a kislány tehetséges lenne valószínű szívesebben foglalkoznának vele…
2022. máj. 13. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!