Forgalmi vizsga előtti pánik? Sos
Holnap megyek forgalmi vizsgázni 55 órával a hátam mögött, de mióta tudom az időpontot folyamatosan bénázok. Az oktató azt mondja a tudásommal simán le lehet vizsgázni, csak a fejemet tegyem rendbe.
Tényleg elmondhatatlanul izgulok, valakinek valami tipp, hogy mit csináljak, hogy lenyugtassam magam? Mert ez így instant bukó lesz. Annyira be tudok pánikolni, hogy pl. egy parkolásnál azt is elfelejtem merre kellene tekerni a kormányt.
Bármi ötlet, hogy mit csináljak?
Hat nekem sikerült 1.-re átmenni a 30. Órán és nem vittem borítékot 😂
Ahh, a gyakorikérdésekes rosszindulathoz nincs hasonló :")
Majdnem dupla annyi órát vettem mint kötelező lenne, ezek után szerintem nem tűnik lehetetlennek egy elsőre sikeres vizsga boríték nélkül
Csomó ismerősöm vizsgázott le elsőre, kötve hiszem, hogy mindenki lefizette a vizsgabiztost 😏😏
Én is elsőre mentem át. Hibátlan kressz, hibátlan rutin, hibátlan forgalmi, hibátlan eu, aztán hibátlan c kressz, hibátlan c rutin, hibátlan c forg., hibátlan gki, aztán +e...
Szóval erről ennyit. Egyszerű az egész.
Savanyú a szőlő egyeseknek, biztos az ő borítékuk nem volt elég vastag anno, hogy meglegyen elsőre a vizsgájuk...
Te pedig ne foglalkozz ezekkel a negatív emberekkel, gondolj arr,a hogy nagyon jól vezetsz és csak így tovább! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!