Hogyan küzdjem le ezt az erős pánikot?
A héten forgalmi vizsgázok másodjára, az első a nagy izgalmam miatt nem sikerült. Amikor ott voltunk és vártuk a vizsgabiztost, akkor sikerült megnyugodnom, de amikor beült mögém és elindultunk, remegett a karom, a lábam, a hangom, izzadtam, kipirultam, forró volt a bőröm, elinduláskor a remegő lábam miatt normálisan a kuplungot sem tudtam felemelni úgy, hogy ne lefulladás legyen a vége, amit a következő kereszteződésnél sikerült is megismételnem. Ahogy belenéztem a visszapillantóban láttam, hogy ott ül, levert a víz, csak arra tudtam gondolni, hogy mikor fog egy apróságba belekötni.
Az a "baj", hogy Szegeden vizsgázok és annyira sokan osztották már meg velem a negatív tapasztalataikat, hogy teljes pánikban török ki, amint odakerülök, hogy na, akkor vizsga. Semmi pozitív tapasztalatot nem hallottam, nem izgulnék ennyire, ha nem ijesztettek volna meg ennyire... ha említem valakinek, hogy vezetni tanulok, egyből mindenki kiakad, hogy Szegeden hűűű, de nehéz jogosítvényt szerezni, úgysem fog sikerülni 3. alkalomnál előbb. Hogyan tudnám ezt a pánikot felülírni, leküzdeni?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!