Forgalmi vizsga előtti pánik? Sos
Holnap megyek forgalmi vizsgázni 55 órával a hátam mögött, de mióta tudom az időpontot folyamatosan bénázok. Az oktató azt mondja a tudásommal simán le lehet vizsgázni, csak a fejemet tegyem rendbe.
Tényleg elmondhatatlanul izgulok, valakinek valami tipp, hogy mit csináljak, hogy lenyugtassam magam? Mert ez így instant bukó lesz. Annyira be tudok pánikolni, hogy pl. egy parkolásnál azt is elfelejtem merre kellene tekerni a kormányt.
Bármi ötlet, hogy mit csináljak?
Vegyél egy jó fürdőt, nézz meg egy filmet és időben pihenj le. Aludd ki magad. Ha reggel mész, akkor kávé helyett igyál egy citromfű teát. Előtte kicsit sétálj, pl egy-két buszmegállónyit, a mozgás csökkenti a stresszt. Hallgass zenét közben.
Amúgy én is totálisan be voltam előtte panikolva, aztán ahogy megérkeztünk a vizsga bázisra és megjelent a vizsgabiztos, egyből elöntött valami fura nyugodtsag, tök fura volt, de meglett.
Sok sikert holnapra!
csinálj fék tesztet a kapuban...
előtte csekkold le a lámpákat, kereket, kocsit stb...
nekem a vizsga előtt volt lehetőségem egy fél órát vezetni még gyakorolni...
sebváltón ne pihentesd a kezedet...és nézegess a tükrökbe is...nem elég szemeddel odapillantani, lássa a vizsgabiztos h a fejedet is arra fele fordítod...
Én akkor nyugodtan meg, amikor az oktató mondta, hogy normális vizsgabiztos lesz, aztán a végén kiderült, hogy o nem a legjobb biztos, de simán atmentem 😃
És nagyon koncentrálj arra, amit ki akarsz húzni, nekem bejött a parkolásnál és az útvonalnal is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!