Ti mit csinálnátok a gap yearetekben?
Én fél évet voltam Franciaországban egy önkéntes program keretében (EVS), utána inkább csak dolgoztam hogy gyűjtsek az egyetemre.
Extrémebb vágyam nincs amihez hosszabb idő kéne, mert pl bungee jumpinghoz elég egy hétvége keresni a közelben hozzá helyet, utazás kapcsán viszont szívesen elmentem volna Ausztráliába, de anyagilag esélytelen lett volna.
Nyelvet tanulnék, es elmennék dolgozni, gyűjtenék az egyetemi életre. Esetleg ha tudom mit fogok tanulni előre készülnék.
Hiába lenne egy évem, én nem hagynám abba a tanulást, utana csak nehezebb vissza zökkeni, s ha már eddig ezt csináltam akkor miert ne folytassam tovább.
Mondjuk lenne szülői nyomás is, hogy ne halasszak, felmerült tavaly hogy úgyis felvettek, kihagyok egy evet. Nem akarták majd en is végiggondoltam... viszont be van tervezve szülői anyagi támogatással cserébe egy év backpacking közvetlen egyetem utan, ha sikerül időben befejezni és nem csúszok ki az 5 évből :D
" De az biztos, hogy már az elején sem írnám le úgy hogy yearatekben."
Igazad van, mert úgy kell írni, hogy "yearetekben", mintahogy a kérdező is írta. Nézz utána az idegen szavak ragozásának. Mielőtt belekötsz valamibe, nézz utána, hogy miben próbálsz trollkodni.
Kérdező, amiket írt itt mindenki, azok nagyszerű ötletek. Sajnos ezekhez mind pénz szükségeltetik. Nem tudom, írta-e valaki, de nekem még az au pairkedés is eszembe jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!