Ti mit csinálnátok a helyemben?
Én kipipálnám a normált, uv-ra amúgy is tudok menni...
És elgondolkodnék azon, hogy a tobb-felszínes, vagy a kevesebb-alapos stratégia működik az adott helyzetben jobban. Szóbelin inkább az utóbbit mondanám, de nem törvényszerű. Volt olyan, ahol egy átfogó, mindent felületesen érintő tudással többre mentem, máshol jobban jártam, ha egzakt dolgokat pontosan tudtam, de inkább kevesebbet. Mondjuk nálunk nincs szigó kifejezetten, de összetett vizsga és törzstárgy volt. Eleinte nem ment nekem az időbeosztás, így mindig választhattam, hogy az anyag feléig/70%-áig jutok, de az minőségi tudás, vagy nen kockáztatom meg, hogy valamiről lövésem nincs, de sok lesz a pontatlanság.
Amúgy is, ne engedd el. Tanulj rá most, amennyi megy, utána csak felfrissíteni kell uvre ha nem jön össze. De az sem kizárt, hogy összejön 😀
Kidolgozáshoz meg annyit, hogy másnak nincs meg? Vagy nincs olyan anyagod, amiből ollózható? Én mindig a kézzel jegyzeteléssel meg szép kereken megfogalmazással, finomítással cseszek el egy halom időt, holott sokkal többre mennék, ha csak fognék mindent az anyagból, aminek kis köze van a tételhez, bevágnám egymás alá, aztán majd a szövegkiemelő teszi a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!