Ti mit csinálnátok a helyemben?
Eléggé érdekes helyzet, azonban nem lehetetlen!
Először is tisztázni kéne, hogy milyen vizsa(írásbeli/szóbeli), mekkora az anyag mennyisége, milyen előzetes tudásod van belőle.
Ezek alapján simán fel lehetne vázolni egy kis tervet.
Én a helyedben aludnék kereken 2 órát, (bár ez is személy függő..), mivel én betudom csapni a szervezetem, így mintha egy vészakksiról működnék.
Így kitudok húzni kb. +8 órát max fokozaton. Azonban utána felborul az egész ciklusom. :)
Szóval aludnék 2 órát, és utána 2-ig tanulnék, 2-3-ig megint egy óra alvás, és utána felkelés után-vizsgáig megint tanulás.
Azért marhaság, mivel neked nem megy vagy mert mást gondolsz jónak?
Egy minimum 18 éves emberről van szó, aki eltudja dönteni, hogy mit akar kezdeni magával és mit szeretne.
Nem életmód tanácsokat kért, hanem, hogy ki mit csináln a helyében.
Amennyiben nem akarja leadni, mi mást tehet?
Kihozza magából a maximumot... az meg nem feltétlen az, hogy pihenek.. nem mindenki ugyanúgy működik.
Van akinél tehet alatt nő a pálma, mint nálam is. Ha becsapom a szervezetem, akkor képes vagyok egy korlátos időre de maxon pörögni, azonban igen ennek megvan az ára.. ahogy hazaérek alszok.. és felborul az alvási ciklusom.
De valamit, valamiért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!