Most kezdem az egyetemet. Gazdaságinformatikus bsc mellett milyen okj-t csinálnátok?
1) Nagyon jó az a szak.
2) Semmilyen OKJ-t. Hanem menj fel az edx.org, coursera.org platformokra és ott keresgess. Ha nem kell róla papír, akkor az udemy-n is vannak szuperjó kurzusok.
A gazdinfó az egy olyan szak, ahol érdemes minden szabadidődet a szakra fordítani, főleg az IT részére. Nem érdemes másba belefogni, főleg nem OKJ-ba.
Csak azt tudom mondani amit az #1-es válaszoló is írt.
4 kurzusa van. melyiket ajánlanád?
swiftel nem akarok foglalkozni (2 kilőve) uml-ről még nem hallottam.
ezt néztem ki
Azt tudd, hogy a Udemy-n az árak fake-ek. Soha ne vegyél kurzust 50-60 ezer forintért – folyamatosan “le van árazva” €10-€12-ra azaz 3-4 ezer forintra. (Ha épp nincs, akkor várj pár napot, amíg lemegy.)
Mindegyik kurzusnak van ingyenes mintája (pár részbe belekukkanthatsz), nézegesd meg őket.
Mennyire tudsz programozni? Ha ez az eleje a számodra, akkor lehet, hogy Pythonnal kellene kezdened. Illetve milyen programozási nyelv kötelező a egyetemen? Érdemes azt is figyelembe venni, hogy egy kis előnyhöz juss.
Mindjárt megnézem neked, ha a Java érdekel, hogy abból mik vannak.
Látogasd ezt az oldalt rendszeresen. Itt általában mindig vannak promo kódok amik ingyenessé teszik az ilyen 200 eurós/fontos kurzusokat is, de még az eleve leárazott 10 eurósokat is.
Én ennek az oldalnak a használatával már közel 40 tanfolyamot bezsebeltem teljesen ingyen, mind programozás/webfejlesztés, többféle nyelveken.
köszönöm a segítséget srákok!
"eléggé" értek hozzá. ismerem a függvényeket, változókat, objektum orientált programozás alapjait (inheritance polymorphism encapsulation) persze a problémamegoldó képességemen kell rengeteget javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!