Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 2011-es felvételin lehet az...

2011-es felvételin lehet az érettségi pontokat duplázni?

Figyelt kérdés

Mert sehol sem írják.

Jó lenne egy link valami szabályról vagy rörvényről

2010. júl. 9. 01:22
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

Persze, az nálam is úgy volt általában, hogy nem vették fel a telefont. Ilyenkor hívtam másik ügyosztályt (mert nálunk pl. külön volt a levelezősöknek, a nappalisoknak, a PHd-seknek, stb.). Ilyenkor kértem, hogy ha lehet, akkor kapcsolják azt, akihez tartozom, vagy legalább próbálják megkeresni, hiszen munkaidőben hívom. Olyannak kell lenned, mint egy pióca, ha el akarsz érni valamit.

Igazából nekem is csak akkor oldódtak meg az ilyen irányú problémáim, mikor az egyik tanulmányissal összehaverkodtam harmadik évfolyam után, és ő megadta a mobilszámát.

2010. júl. 9. 15:08
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
97-ben más rendszer volt, akkor még volt felvételi, már rég nem az van, már nincs is felvételi! Fölösleges hívogatni az egyetemet, ugyanis ez nem rájuk tartozik, el tudják mondani azt, amit a felvisek is, hisz ők bírjálják el a jelentkezésed, egyemet max akkor érdemes hívni, hogyha szakirány stb iránt érdeklődsz, hogy van e olyan náluk. Amúgy meg ne csodálkozz, ha körberöhögnek. Aki nem érti a rendszer értelmét, ne menjen egyetemre. Tehát még mindig azt mondom, hogy EGYSÉGES. Légyszíves értelmezze mindenki.
2010. júl. 9. 15:20
 23/43 A kérdező kommentje:

15:20

Teszek rá, hogy egységes-e vagy nem, mert nem ezt kérdeztem.

Én egy linket kértem egy BME-s szabályról, amiben írnak valamit a duplázásról, és az egyetlen normális válasz a 14:49-es volt. Neki köszönöm a válaszát.

Lesz.rom, hogy mi volt '96-ban vagy '97-ben.

2010. júl. 9. 15:37
 24/43 anonim ***** válasza:

Én meg még mindig azt mondom, hogy telefon. Vagy a legjobb személyesen. Csodálkozom, hogy ezt mondod, utolsó, hiszen az életben is így van mindenhol. Persze, ha törvény mondja ki, hogy ezt és ezt vehetjük fel, akkor nincs apelláta, de ha van valami könnyítés vagy kiskapu, akkor arról pont, hogy az ügyintézők tudnak.

Például, volt egyszer, hogy vízdíj elmaradásunk volt. Beszéltem az ügyintézővel, aki először azt követelte, hogy az első havi részletet ott helyben fizessem ki. Mondtam neki, hogy ezt én most nem tudom megtenni, majd pár nap múlva, erre először azt mondta, hogy akkor jöjjek vissza akkor, majd, mikor látta, hogy állok fel és mennék el, akkor azt mondta, hogy jó, bár nem túl szabályos, de akár előre is dátumozhatjuk a szerződést...

Nem azt mondom, hogy ilyenre számíthatsz a felvételinél (azt mindenképpen teljesíteni kell), de általában mindig van olyan lehetőség, amiről te nem tudsz. Az ügyintéző meg igen, mert ezer hasonló ügyet látott már.

Véleményem szerint, ha csak nem vagy mazochista, előbb mindig megpróbálod személyesen intézni az ügyeket. Aztán legfeljebb nem jön be. De akkor se vesztettél semmit.

2010. júl. 9. 15:37
 25/43 A kérdező kommentje:
Bocs, a 14:59-es válaszra gondoltam. Neki köszönöm.
2010. júl. 9. 15:38
 26/43 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ne haragudj, de te hülye vagy!

IGEN, törvény mondja ki, hogy egységes! Tehát megválaszoltam a kérdésed, és 97ról pont a kedves "barátod" regélt, én meg a mostani helyzeztről. Ha a törvény azt mondja, hogy EGYSÉGES, és leszarod, akkor ezzel azt mondod, hogy nem érdekel, hogy milyen szabály vonatkozik rád.

2010. júl. 9. 15:41
 27/43 anonim ***** válasza:
Egyébként én voltam a 14.59-es is, most már jobban hiszel nekem?:) EGYSÉGES
2010. júl. 9. 15:42
 28/43 anonim ***** válasza:
Bocsánat, csak már én is ideges lettem, mert nálam is csak a duplázás játszik, tehát anélkül nem lenne értelme felvételiznem sem. Duplázást szerintem sose fogják eltörölni.
2010. júl. 9. 15:44
 29/43 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, de én csak egy linkre lettem volna kíványcsi, nem pedig arra, hogy a rendszer egységes-e vagy sem.
2010. júl. 9. 15:46
 30/43 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy egyik egyetemen lehet duplázni, a másikon meg nem.
2010. júl. 9. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!