Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt szobeli erettsegin...

Emelt szobeli erettsegin tortent veletek valaha valami szabalytalansag? Vagy nem olyan pontszamot kaptatok, amit ugy gondololjatok, hogy meltatlan a feleletekhez kepest (negativ iranyban)?

Figyelt kérdés

#emelt szintű érettségi #szabalyatalansag
2019. jún. 12. 16:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
30 perc jár a felkészülésre. Gyakorlatilag lehetetlen megoldani, hogy mindenkinek egyforma jusson. Általában többet hívnak be, hogy ne legyen üresjárat, és a gyakorlatban így sokszor több idő jut a készülésre, de az is lehet, hogy pont előtted ketten nem mentek el a szóbelire, ez most nagy divat.
2019. jún. 13. 10:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Jaa ertem, koszonom a felvilagositas
2019. jún. 13. 11:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Úgy látom, idén nagy divat minden egyes szar eredményért az OH-t meg a tanárokat hibáztatni. Extrém nehéz volt a matek, sírva jöttem ki, kiszivárgott a töri esszé, de én nem láttam, brühühü, most (elvileg) maximálisan felkészültként félek, hogy a 2-es, 3-as tanulók jobb írásbelit írtak nálam, szemétkedett a bizottság velem emelten, mert a, cigány vagyok b, rasztahajam van c, a nevem alapján nem voltam szimpi d, lány vagyok és hát nagggyon jól nézek ki, a női tanárokat meg megette a sárga irigység emiatt (megfelelő kiválasztandó)

Nem gondoljátok, hogy ez már túlzás?

2019. jún. 14. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!