Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy fejből is...

Mit tegyek, hogy fejből is tudjam mondani a tételt?

Figyelt kérdés

A problémám az, hogy írásbelire mindent megtanultam olyan szintre emelt töriből, hogy ha kédeznek, tökéletesen tudom a választ. Viszont az esszé már gondot okozott. Hiába tudtam mindent, egyszerűen rengeteg fontos dolgot kihagytam.

Most rettegek a szóbelitől, ugyanis ott sem kérdeznek rá mindenre egyesével. Összefüggően pedig nem fog eszembe jutni minden.

Valami tanács vagy tapasztalat esetleg?

2019. máj. 28. 09:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
tanulj meg tanulni. tanuld meg meglátni a lényeget, a fontos pontokat, ezekre építsd fel a mondandódat.
2019. máj. 28. 09:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Amikor odamész húzol egy tételt van vagy 1 órád ha nem az első vagy tehat az a fél óra minden személynek nem valós az idő sokkal hosszabb. A tételén rajta lesz a téma és a főbb szempontok mint vonalvezetés lesz rajta forrás szöveg térkép diagramm ha szepen sorban végigmész a pontokon es a forrásokon nem tudsz semmit kihagyni. Illetve ott lesz a vázlatod a kezedben amibe bele bele lehet tekinteni sőt meg az atlasz is amiben ha van a témához terkepek vagy infó mindent fel lehet hasznalni. Elmondod amit tudsz a vegen pedig kérdeznek kerdes mindig van. Ha tobbet kérdeznek nem egyenlo azzal hogy rosszul feleltél tőlem is 4 kérdeztek de 48/50 pontot kaptam. Magabiztosan kell felelni akkor is ha nem vagy minden részletével tisztában ha kihagysz valamit sokat er. Nem lesz semmi baj figyelj a fő pontokra legyen benne minden lapon levő es az atlaszodban levő forrás legyem időjelölésed, a témával kapcsolatos főbb fogalmak szemelyek neve szerepeljen a lapon mivel azt is beszedik. Ha valami szóban hiányos vagy idő rövidsége miatt lemaradt de szerepel a lapon kaphatsz pontot ra.
2019. máj. 28. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!