Az mit jelent ha szóbeli nyelvvizsgán végeztem, akartam még mondani valamit erre a néni azt mondta hogy már vége a vizsgámnak és goodbye? Mindenkivel ilyenek vagy rossz voltam?
Figyelt kérdés
Néha akadoztam, mert ilyenről kellett beszélnem pl hogy miért tartom fontosnak hogy meglátogassunk történelmi helyeket. Meg hogy beszéljek egy történelmi helyről... nem vagyok történész, ezért mivel nem tudtam hirtelen mit mondjak, kicsit akadoztam, de mindenre választ adtam kb. Nagyon remélem hogy sikerül.2019. máj. 18. 16:14
1/5 anonim válasza:
Ezt így látatlanba nehéz megmondani. Majd kiderül, hogy hogyan sikerült.
De nyelvvizsgán nem arra kíváncsiak, hogy az információ, amit közölsz az helyes-e, hanem hogy tudsz e válaszolni az adott nyelven. Nyilván nem kell történésznek lenned, simán rá kellett volna vágni az első történelmi helyet, ami eszedbe jut és hozzárakni még 1-2 akár false információt (pl mikor épült és miért - de a pontozásba ezt nem számítják bele, hogy valóban helyes évszámot mondasz-e vagy sem, mert valószínűleg a néni se tudja).
Ezen már kár rágódni, csak azért írom le, hogy más se essen ilyen hibába.
2/5 A kérdező kommentje:
El is kezdtem beszélni az első olimpiáról, évszámot is mondtam meg még pár dolgot, csak hát nem kezdtem el áradozni, hanem kicsit szaggatottan válaszoltam, meg gondolkotam. De amit mondtam az angolul volt és szerintem a nyelvtan is korrekt volt hozzá.
2019. máj. 18. 16:39
3/5 A kérdező kommentje:
gondolkodtam *
2019. máj. 18. 16:44
4/5 anonim válasza:
Mindig kiteszik a pontokat az ajtóra nemsokkal később. Nem vártad meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!