Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Művészettörténet. Büfészak?

Művészettörténet. Büfészak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 10:17
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Szánalmas ez a megnevezés, ezért nem is használnám egy szakra sem, de pont a művészettörténet eléggé keményen magolós szak.
2010. júl. 7. 10:23
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Talán azzal büfészak, hogy ha ne,m lehet vele elhelyezkedni olyan könnyen, de nem tudom.

Az a műv.történelem, ami rajz tantárgyon belül van? Azt hallottam, hogy a műv.töri az nehéz.

Az szerintem elég nehéz, ha adnak egy képet és mondd el, hogy milyen stílúsban készült és körübelül mikor.

2010. júl. 7. 11:08
 3/7 A kérdező kommentje:
én sem szeretem a büfészak szót, de nem tudtam máshogy feltenni a kérdést. Köszi a válaszokat!
2010. júl. 7. 12:22
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Az egy igen szép és nem könnyű szak. Nem büfé, csak korlátozottak az álláslehetőségek.
2010. júl. 7. 12:47
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
nem büfészak, sztem nincs olyan h büfészak, mindegyik nehéz a maga nemében és mindegyik szakban vannak könnyű dolgok is.
2010. júl. 7. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

LE A NAGYKÉPŰ büfészakozókkal! Mindenki irányítsa már a saját életét, és döntse el, mit szeretne! Egy percig se törjön le más véleménye.

Művészettörivel lehetsz művtöri tanár, az pedig kell a művészeti sulikba, egyetemre, középiskolába is. Az én művészeti sulis ismerőseim mindig szívnak a művtörivel, én is tanultam egy ideig, nagyon szép tárgy, de szerintem nehéz is.

2010. júl. 7. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereted kit érdekel, hogy más mit gondol? Nincs büfészak, csak beképzelt emberek. Ne hallgass senkire...aki egyetemre akar menni, az tudjon önállóan gondolkodni, és tudja megszűrni a tanácsokat.

Anno nekem a mechatronika szak nagyon megtetszett, érdekesnek is találtam. Persze nem is kell mondjam, hogy hányan leszóltak, mert ezzel csak japánban tudok elhelyezkedni, ilyenek ide nem kellenek és sok ilyen lehurrogás... Manapság ott tartunk, hogy mindenben szerepet játszik a mechatronika országunkban is és egyre több szakembert keresnek. Nem bántam meg, hogy ki mit gondol...

2010. júl. 8. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!