A szociálpedagógus szak "büfészak"?
Én hittan-törire jártam, s sokan gondolták, hogy a hittan ilyen teázgatós büfészak. Hát nem. Igaz, sajnos most nem taníthatok, de ezt is el kell fogadni. Hátha lesz még lehetőségem rá.A tudást nem veszi el senki.
Szerintem, ha érdekel, s van konkrét célod (kriminálpedagógus, logopédus, családsegítős, gyermekvédelmis stb.) akkor mindenképpen. MOndjuk lehet, hogy csak magában ezzel nem fogsz célt érni. A helyedben párhuzamosan vagy önkénteskednék, hogy legyen "munkaviszonyom" tapasztalatom, vagy mellette még okj-s valamit.
De a lényeg, hogy érdemes gyakorlatot is szerezni.
Sok sikert!
Köszönöm a válaszokat! :)
Mondjuk már nem tudom,hogy mi lenne a jó választás! :)
Jó régi komment, de épp a napokban beszélgettünk erről, nevzetesen, hogy ahittannak van-e létjogosultága.
A tanárszakok közül kétségtelen,hogy ez a legalja, általában azok mennek ilyen szakokra akiknek kell a diploma, de mást nem tudnának elvégezni.
A komolyabb szakokat végzett tanárok (nyelv, természettudományok, történelem) sem tartják sokra, de van akinek ezek a szakok is megterhelőek lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!