Rendkívül sürgős ügyben kérek most segítséget tőletek. Van valami ötletetek, tanácsotok, esetleg tapasztalatotok?
Már nincs iskolával jogviszonyom. Jelentkeztem magyar érettségire, mivel tavaly négyesre sikerült, de az egyetemi pontokhoz jobb eredményre lenne szükségem.
Az írásbeli úgy érzem, hogy jól sikerült, viszont a szóbelire még nem nagyon tudtam készülni, mivel most tudtam meg, hogy az oktatási hivatal által kiadott központi középszintű témákat kellene tanulnom.
A kérdésem az lenne, hogy van-e esetleg olyan könyv, amiben vannak kidolgozva komplett tételek? (Esetleg ami segítségemre lenne, ugyanis a tavalyi anyagot teljesen kidolgozva kaptuk meg a tanártól, így fogalmam sincs, hogy mit is kellene beleírnom a mostaniakba, mivel elég sok különbség van a mostaniban az előzőhöz képest.)
150 tétel magyar nyelv és irodalomból.
Én ebből készültem tavaly, sok téma fel van dolgozva benne, egy jó alapot ad a tételhez.
Köszi a gyors választ!
Esetleg tudnál valami tanácsot adni a tétel kidolgozásához?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!