Mi a ti tapasztalatotok tanácsotok?
Sziasztok! 2-3alkalommal fogyaszotttam palástfű és cickafark tea keverékét! Természetesen utána olvastam mielőtt elkezdtem az első adag teát és csak jó ajánlasokat és információkat kaptam a tea fogyasztásával kapcsolatban! (Mivel jó hatással van a méh és hormon működésre és elsősorban azért is kezdtem el a kúrát mert babát szeretnénk)Mikor megvettem a teafüveket az eladó is bátran javasolta a fogyasztását! Most viszont ott vagyok hogy holnap kellene a vérzésemnek megjönni és a PMS tünetek igen erős kimaradása miatt kezdtem aggódni hogy lehet valamit nem jól csináltam??? Mivel engem hihetetlenül megvisel az a bizonyos pár nap és most semmi...!
A teát 2 napja NEM iszom!
A teafüveket összekeverve főztem a teát mivel a teaüzletben a hölgy mondta hogy nyugodtan vegyíthetem a kettőt!
Szia!
Jól értem összekeverted a két teát?
Bocs de még ilyet nem hallottam.
Én anno gyógyszertárba vettem.
Nekem összekuszálta a ciklusom de nem így ittam.külön-külön.
Ciklus elején peteérésig cickafark taát,ovutól vérzésig palástfű teát.
De lehet nem így kell.
Én így olvastam anno
Nem szabad együtt, összekeverve inni! Ahogy előző is írta, ovuig cickafark, aztán palástfű. A cickafark az ösztrogén termelésre hat, a palástfű a progeszteronra.
Nekem bevált a palástfű, a második teás hónapban terhes lettem.
Viszont, ezek nem csodaszerek. Minden tea jó az adott problémára, amire javasolják. De ha neked nem azzal van problémád, adott esetben a hormonjaid rendben vannak, akkor értelemszerűen nem fognak hatni, sőt, árthatnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!