A BGF-en vagy Debreceni Egyetemen szerzett gazdálkodás és menedzsment diploma ér többet?
Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 12:22
1/7 anonim válasza:
egyértelmű hogy a BGF-es
Miket jelöltél még meg? mert én is erre a szakra megyek csak máshova
2/7 A kérdező kommentje:
szia!
BGF-et jelöltem elsőnek, utána meg Debrecent,majd Szeged.
te?
2010. júl. 3. 20:24
3/7 anonim válasza:
A Corvinusos. Inkább azt jelöld elsőnek, ne ezeket a bohócsulikat... :S
4/7 A kérdező kommentje:
hát azért a BGF-et sem kellene lenézni....bohócsuli hagyjuk már....
2010. júl. 3. 23:21
5/7 anonim válasza:
Bohócsuli, pont a debreceni és a BGF...ekkora hülyeséget.
Egyébként én a BGF-et jelöltem be és Debrecent, pont ezeket a szakokat, nekem a BGF az első, az számít neves sulinak gazdasági területen elsősorban.
6/7 anonim válasza:
Szerintem meg egyáltalán be sem kellett volna jelölni a gazdálkodás és menedzsmentet. Az országban kb 28 egyetemen oktatják, mind nappali mind levelezős képzésben, és egy egy indulo szakon legalább 160-an kezdenek. Na innentől kezdve miről beszélünk?....
7/7 anonim válasza:
18:18-as vagyok, még annyi, hogy nem kellene így lenézni egy másik egyetemet, mert te éppen nem oda jársz... Én Debrecenben vagyok, és imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!