Szerintetek IBS diploma, gazdálkodás menedzsment szakkal milyenek lehetnek az elhelyezkedési esélyeim?
Az első válaszolónak abban mindenképpen igaza van, hogy először arról beszélj, hogy mit szeretnél csinálni, csak utána arról, hogy milyen diplomád van hozzá.
Mindenesetre gratula az IBS-es diplomádhoz.
Én akikről tudom, hogy odajárnak, azok sose szakadtak bele a tanulásba életük során, még középiskolában sem. Azért járnak oda, mert a Corvinusra esélyük sem volt bejutni, de ide felveszik őket, mivel a zsíros tandíj miatt kevesen jelentkeznek, így alacsony a ponthatár. Vagyis gyakorlatilag pénzért ad egy diplomát a gazdag apuci gyerekének.
Az a statisztika, ami pedig mutatja, hogy az ott végzettek nem tudom hány %-a egyből felsővezetőként kap állást és x millió kezdő fizetést, pedig nem amiatt van, mert olyan hű de jó az oktatás színvonala, hanem azért, mert az odajárók jó résznek már végzés előtt is megvan a "bérelt helye" a család/ismerősök cégében...
12:03 Értem, szóval lány vagy :)
Leírom, mi alapján gondollak értelmesnek, abból a kevés információból, amit tudok rólad.
A "még nem volt 4-es" frázist színötösnek értelmeztem, bár formálisan mást is jelent. Ráadásul egy ún. versenyistálóban. Az ilyen helyeken amúgy nem várják el a versenyzést, de tipikusan a szinvonalasabb iskolák közé tartoznak.
Ennél azonban fontosabb, hogy önállóan akarsz megállni a lábadon, és az is, hogy nem hagyod a szüleidnek, hogy ráderőltessék az orvosit. Sok sikert hozzá, és 22:47-tel ellentétben úgy gondolom, hogy valóban jobban jársz elhelyezkedés szempontjából az IBS-sel, mint a Corvinusszal, bár a saját tapasztalataim alapján inkább a BGF Külker-t javaslom. Ha gondolod, írj privit, és részletesebben elmondom, miért. 20:48 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!