Egy hármas matekos elboldogul a Gazdasági és menedzsment szakon?
Figyelt kérdés
Matekból erős 3-mas vagyok, az elméleti tantárgyakkal meg semmi gondom sincs.2011. okt. 22. 14:58
2/5 anonim válasza:
Simán elbodogulsz, ha tanulsz mindig.
3/5 anonim válasza:
Egyetem függő szerintem, a BGF-en ott nagyon nehéz a gaz. matek(első félév Analízis), az egyik barátom a Nyíregyházi Főiskolára jár, ott egyszerűbb. Ha szorgalmas vagy és mellette jársz külön tanárhoz, és eljársz az iskolai korrepkre is, akkor nem lesz gond. :)
4/5 anonim válasza:
én 98%os közép matek érettségivel majd meghalok néhány témával jelenleg egyetemen, most kezdtem. külön tanárhoz járok. Meg lehet tanulni, mert nem lehetetlen, de nagyon sok időt igényel, és ha most 3as vagy matekból, nem szánsz rá elég időt... és ha akkor se fogsz, úgy kidobnak, mint macskát. Ha viszont van eszed, csak kicsit lusta vagy hozzá, és összeszeded magad, akkor meg tudod csinálni. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Általában felfogom a matekot, csak az a baj, hogy dolgozatnál mindig elszámolom magam, vagy figyelmetlenségből, kapkodásból rontom le a jegyet...Van egy tuti külön tanárom már most, szóval az megoldott...
Egyébként a Corvinusra, vagy a PTE-re mennék...
2011. okt. 23. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!