17 évesen még a szorzótáblát se tudom, lesz ez még máshogy?
Családi okok miatt, 7 osztályom van csak meg, azt is nagynehezen, bugdácsolva sikerült elvégeznem.
Ma pedig amikor az unokahugom segítséget kért a matekleckéjéhez, egy világ törött bennem össze, mert 13 évesen, százszor okosabb nálam.
És tudom, leülhetnék tanulni, de egyszerűen egyedül nem megy.
Még ha a szorzótábla menne, akkor se érnék vele semmit, úgy érzem...
És néha nagyon lekezelően tudnak beszélni rólam a rokonok.
Úgy érzem nem érek annyit mint a barátaim, túl okosnak érzem őket magamhoz képest....
Persze, hogy lehet másképp! Tanulj, művelődj, rengeteg dolog fent van neten ingyen is.
A kérdésed alapján egyébként egyáltalán nem látszol butának. A fogalmazásod egész jó, és pár hibától eltekintve a helyesírásod is. Simán megüti egy átlagos érettségiző szintjét.
Remélem ezt ti sem gondoljátok komolyan...
Hogy függ össze a helyesírás az iskolával?
Írni már első osztályban megtanulunk, úgyhogy nem értem hogy hét osztállyal, miért ne tudnék még írni sem..?
Én nem sem írtam hibátlanul!
De akkor vegyük úgy, hogy "kamu" a kérdés, attól függetlenül még válaszolhattol rá.
Keress az életednek célt előszőr. Aztán gondold át mire van szükséged a cél eléréseben. Ha az a célod hogy elvégezd a 8 álatánost akkor menj be egy iskolába kérdezd meg hogyan működik. Ha tanár szeretnél lenni(pl vagy lehet bármi más) ahhoz diploma kell. Menj el egy iskolába és érdeklődj hogyan mennek a dolgok. Biztos segíteni fognak.
Még csak 17 éves vagy. Előtted van az élet viszont ahoz hogy elérd az álmaidat ahoz tenni kell!!
A mai világban sajnos már az ember érettségivel sem megy semmire. Legalább egy okj képzés kell a megfelelő megélhetéshez.
De a legfontosabb az hogy boldog legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!