Hogyan éltek túl, ha nem bírjátok?
Figyelt kérdés
éves egyetemista vagyok és közgazdásznak tanulok, diplomáciáraszakosodok majd.
Van 1-2 nagyon katekos tárgyam amiből sok gyakorlás mellett egész jó vagyok,de utálom. Szakosodás előtti félév,most vannak utoljára ezek a tárgyak,utána jönnek a ledvemceim,eu ,nemzetközi kapcsolatok stb.
Azonban annyira megvisel ez a pár tárgy amit utálok,hogy az életkedvem is elmegy.
Természetesen mesterre már diplomáciára megyek szintén. Csak gondoltam többet érek nemzetközi közgazdász diplomával a diplomácia világában,mint nemzetközi tanulmányokkal...
Pl csütörtökön annyira elment a kedvem az egésztől,hogy be sem mentem egész nap.
Hogyan éljem túl ezt a szenvedős félévet,hogy ne hozzon le az életről?
2019. febr. 18. 11:55
1/1 anonim válasza:
egyszeruen csak ussz tovabb. van ilyen. nekem is voltak melypontjaim alapszakon, most meg mar doktori kepzesen vagyok, es nagyon szeretem. semmi baj nincs, ha latod a fenyt az alagut vegen, az mer tok jo! el fogod felejteni ezt a kinlodast amikor mar olyat tanulsz, amit szeretsz. hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!