Hány évesen mentetek egyetemre?
Figyelt kérdés
Elsőre felvettek vagy már a sokadik próbálkozásotok volt?
Rögtön érettségi után mentetek vagy dolgoztatok előtte?
2019. febr. 9. 21:21
1/11 anonim válasza:
21 évesen, érettségi után 2 évvel.
3/11 anonim válasza:
19. Elsőre nem vettek fel ezért ki kellett hagynom egy évet.
4/11 anonim válasza:
20, első próbálkozás, egyből érettségi után, fel is vettek (évvesztes vagyok + 5 éves gimibe jártam)
5/11 anonim válasza:
18 évesen kezdtem, rögtön érettségi után. (Vagyis csak 2 hónapig voltam 18 éves miután elkezdtem az egyetemet, november születésű vagyok).
Elsőre felvettek. Bár korból érthetően ez nem meglepetés.
6/11 anonim válasza:
Az érettségi után 18 évesen felvettek a választott szakra, de végül otthagytam és a következő évben, 19 évesen kezdtem el a másikat, amit már be is fejezek majd lassan.
7/11 anonim válasza:
20 évesen egyből gimi után.
De sose késő elkezdeni!
8/11 anonim válasza:
19 évesen. Egy évvel korábban, érettségi után is felvettek ugyanide, de nem kezdtem el. Dolgoztam egy évet, utána újra felvételiztem.
9/11 anonim válasza:
19 évesen, rögtön az érettségi után.
10/11 anonim válasza:
19 évesen rögtön érettségi után, majd a másik szakot 22 évesen kezdtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!