Orvosisok! Hány %-os biológia ill. kémia emelttel mentetek az egyetemre? És ehhez mérten hogy megy?
Figyelt kérdés
2014. nov. 6. 12:50
1/3 anonim válasza:
92% biosz, 87% kémia. A biosznak semmi köze ahhoz, amit egyetemen tanulunk, a kémiának azért örülök, hogy felkészültem rendesen az érettségire. Ha az emelt kémiát tudod, az első félévben keveset kell tanulnod. Legalábbis én sotés gólyaként egyelőre ezt tapasztaltam.
2/3 anonim válasza:
95%-os emelt biosz, 91%-os közép fizika (nekünk még nem kellett emelt). Az egyetem szerencsére jól megy, még esélyes a summa cum laude (de lekopogom:D):)
3/3 anonim válasza:
100%-os kémia és 93%-os biosz, én is azt tapasztaltam, hogy ha az emelt szintű kémia érettségire becsületesen, rendesen felkészülsz, akkor kémiából nem sok új dologról fogsz hallani, vagyis akkor nem lesz vele az egyetemen gondod. A biológiát nem szívesen tanultam, mert itt volt növénytan, állattan, etológia, ökológia, de csak a cél vezérelt, hogy majd aztán embertant tanulhassak az egyetemen: anatómia címszó alatt, persze aztán majd jön az izgalmas élettan stb. :D az emelt biosznak tényleg semmi köze nincs az egyetemi tárgyakhoz, Hajrá, Sok sikert neked kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!