Mit lehet ilyen esetben tenni?
Figyelt kérdés
16 éves, 10 osztályos tanuló vagyok. Szakmára jelentkeztem(cukrásznak). Amióta külső gyakorlati helyre járok, sajnos más lett minden. Ugyanis az első időszakokban nem ment a gyakorlat, így sajnos lemaradtam, és azóta csak romlik a helyzetem a gyakorlati helyen. Önbizalmam semmi, ha hozzáérek bármihez az pillanatok alatt elromlik. Minden ilyen héten, amikor gyakorlatos hetem van, gyomorgörccsel kelek, és fekszek.2018. dec. 16. 23:09
1/3 anonim válasza:
Kérd meg egy osztálytársad, hogy segítsen.
Vagy mondd el az oktatónak, hogy úgy érzed le vagy maradva, segítsen felzárkózni.Esetleg hamarabb mész, tovább maradsz.
Mindenképp kérj segítséget.
2/3 anonim válasza:
Ahogy az első írja. Ha segítség nélkül nem megy a felzárkózás, mielőbb kérj segitseget, mert így folyamatosan nagyobb lesz a lemaradás, ami végül behozhatatlan lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!