Nem lehet gyerekem, mit lehet ilyen esetben tenni? 28f
En amúgy meleg vagyok, de ha hetero lennék akkor se kellene gyerek. Én tanárnak tanulok. Ott lesznek a “gyerekeim”, a megmaradt pénzt pedig luxusra, kirándulásra költöm.
Örökbe is fogadhattok, ha úgy gondolod. Olyat keress, ami téged boldoggá tesz.
*kerese.
Attol hogy nem saját gyerek, attol még egy gyerek.
Nem kel szűklátókörűnek lenni
Értem a fájdalmadat, de attól ha mások véleményéd kéred ki ne beszélj így róluk.
Az életednek nem csak egy célja van, biztosan nem csak azért létezel, hogy szaporodj, ezen az emberi lét maga túlmutat.
Konzervativ beálítottságuként gondolj csak a papi hivatásra például, ők válalják önként hogy sosem lesz vérszerinti utódjuk, de sokat törődnek az emberekkel. A szerzetesek utódjaikként tekintenek tanitványaikra.
Igen felfordul az életed, mert nem egy személy számára kell feltétlenül építened, de teheted ezt egy közösségért egy ügyért is akár.
Az örökbefogadásban az a jelentős külömbség, hogy nem a véredet viszi tovább az utódod, de tovább viheti a tudásodat, az értékrendedet, amik legalább olyan fontosak mint a genetika továbbvitele.
Ha van párod, biztosan segít benne, ha nincs akkor se keseredj el, nem mindenki azért keres párt, hogy a génjeit legyen kivel továbbadnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!