Ha műszaki karon vagyok és nem jönne ki a megfelelő kreditmennyiség vehetek fel mondjuk bölcsész tárgyakat?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 36 kreditet kell teljesíteni egy évben ahhoz, hogy ne kerüljek ki államilag támogatottról. De az már most elég valószínű, hogy 2 tárgy nem fog sikerülni amikre ráadásul 2. félévben épülnének dolgok amiket így nem fogok tudni felvenni. Szóval ezek helyett, hogy meglegyen a kreditem tudok felvenni olyan dolgokat amiket normális esetben nem tanulnék a szakomon?2018. nov. 29. 18:39
1/2 nemaRendőrség válasza:
Igen.
Első körben a szabadon választható tárgyak között nézz szét, azokat egyszerű. Egyébként kérvény kell.
De csak okosan az ilyennel, mert 110% kredit van ingyen, utána 6000ft minden felvett kredit(már ha az egyetem igényt tart rá, nálunk nem)
2/2 anonim válasza:
Azok nem "bölcsész", hanem egyszerűen szabvál tárgyak. Az más kérdés, hogy rengeteg humán témájú van közte.
Én se tudok ÁJTK-n pl. orvosi anatómiát felvenni, hogy kiváltsam a polgárjogon bukott krediteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!