Ha egy álláshírdetésben főiskolát és mérlegképes könyvelői szakképzettséget kérnek, a diploma lehet nem gazdasági, hanem pl. tanító vagy bölcsész?
lehet, max kidobják az önéletrajzod az első rápillantás után... a főiskolai szint amit kérnek az az adott szakterületre vonatkozik :D
ennyi erővel teológus diplomával is jelentkezhetsz... de az a diploma nem jelenti a megfelelő típusú tudást..
Többet ér egy pedagógus diploma mképessel; mint egy számviteles, amihez különeljárási díj fejében csak odaadják a mképes bizit, miközben van, ahol az adózás csak szabvál tárgy...
Ahhoz, hogy egy ped mképesre mehessen, három év igazolt gyakorlat kell, és ez többet ér a diplománál. Én is diploma nélkül vagyok mképes, simán jelentkeztem diplomás állásra, érdekes, kétszer is engem választottak, nem a diplomásokat.
Próba, szerencse.
Én mondjuk kukáznám az önéletrajzodat. Nem szeretem a wannabe szagembereket. De lehet, hogy a másik cég nem ilyen szőrös szívű :D
Hiába pontoztok le, én alkalmazottként, és most vezetőként is látom, ismerem a különbséget mképes és mképes között.
Multi nem kéri a mk-t, nem véletlenül.
Iroda igen, ott viszont a diploma általában nem előny, hanem hátrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!