Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jövőhéten kedden fogok forgalm...

Jövőhéten kedden fogok forgalmi vizsgát tenni, tippek hogy biztosan elsőre átmenjek?

Figyelt kérdés
Szeretnék mindenféleképpen átmenni, a kötelező km meglett, voltunk az oktatóval mindenhol, nagyforgalomban, kisutcákban, autópályan.. 29 órával megyek el forgalmi tenni, ötletek, tippek hogy biztosan átmenjek? Kihogy csinálta a sajátját, tapasztalat? Kecskemét, 20/f

2018. nov. 29. 16:44
1 2
 11/14 _Jessy_ ***** válasza:
Majd írd meg, mi lett. :)
2018. dec. 4. 07:13
 12/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Elsőre átmentem, alacsony, jó kedvű öreg vizsgabiztos volt, sajnos nevét nem mondta meg! Három hibám lett, az előre balra parkolásnál nagyon közel került a jobb oldali autóhoz, itt majdnem közbeszólt az oktatóm de szerencsére volt elég hely! Második hibám, parkolóból kifelé, véletlenül a bal oldali kanyarodó sávba maradtam de szerencsére nem zárovonal volt ott ezért áttudtam menni a jobb oldaliba(mömax parkoló), harmadik hibám egyirányú utcában egyesben mentem, lassan, parkoló autók között! Nagyon súlyos hibám nem lett.. figyelni kell, az autótól nem kell félni, ugykell felfogni hogy mintha egyedül lennél és neked kell mindent megoldani, én így mentem át! Sok sikert mindenkinek! :)
2018. dec. 4. 11:50
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Grat :D
2018. dec. 4. 12:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2018. dec. 4. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!