Jövőheten lesz a forgalmi vizsgám. Milyen tippekket ajánlatok?
Szia! Nekem hónapja lett sikeres forgalmi vizsgám, úgyhogy még friss élményt tudok mondani.
Először is, próbáld a lehető legjobban betartani a szabályokat(pl övezeteknél a jobbkéz szabályra és a sebességkorlátozásra figyelj), aztán amire nagyon harapnak az a sebességtúllépés, inkább menj kettővel kevesebbel mint 1el többel, mert akkor már meghúznak. Ha 50nel lehet menni te menj 48al, mert ha lasabban mész, azt fogják mondani akadályozol. Aztán nagyon figyelj a gyalogosokra(itt főleg az út bal oldalárol érkezőkre, mert azok látszanak legkevésbé), biciklisekre, rájuk azért mert nagyon szabálytalanul közlekednek, és hát nem ütheted el öket ugye...
A parkolást lassan csináld, és csak akkor húzd be a kéziféket ha biztos vagy benne, hogy nem kell javítani, valamint itt ne tükörből parkolj, hanem hátranézéssel, a tükröket csak segítségnek használd.
Vezetés közben nézd mind3 tükröt viszonylag sűrűn, és érdemes a jobb külsőhöz a fejedet eléggé mozdítani(mert nekem aztmondta úgy látta, hogy nem nézem a tükröt, mivel nem látta hogy mozdul a fejem).
Váltásnál, ne nézz a váltóra, mert azt sem díjazzák.
Valamint még az elején van az autó ellenőrzés, ott ne hagyd ki elindulás után a fékpróbát.
Szerintem mindent leírtam kb amire figyelned kell, sok sikert! 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!