Mik az eljarasok? Ot is buntetik vagy csak engem? Higyan lehetne elkerulni vagy van e megoldas? Mik lehetnek a buntetesek es az mitol fugg hogy mekkora a buntetes? Az apan igaza van?
Én is élek a gyanúperrel, hogy a kislány még 14 sincs.
Mindenesetre sok sikert a sitten.
Ezt majd a nyomozás eldönti. Ezek szerint vaj van a füled mögött, mert amúgy simán mondhatnád, hogy 16 vagy 17 éves volt, és akkor "csak" fiatalkorú megrontásával és zsarolásával állunk szemben, nem pedig gyermekkorúéval.
Egyébként az, hogy "nem tudtam", nyilvánvalóan nem védekezési mód, hiszen ha látod, hogy fiatal a lány, márpedig ezt láttad, akkor kötelességed meggyőződni a koráról. Az nem védi a pedofilt sem, hogy nem tudta, az óvodás hány éves.
Tényleg felesleges magyarázkodnod, nem én vagyok a bíró.
Sajnos ez nincs így, hogy "idősebbnek nézett ki", ha így lenne, akkor minden pedofil ezzel védekezne. Ha nyilvánvalóan fiatalkorú a lány, akkor kötelességed meggyőződni a koráról.
Na de a zsarolás tényét ez nem változtatja meg.
Sok sikert a rendőrségen, bíróságon!
A tévedés
20. § (1) Nem büntethető az elkövető olyan tény miatt, amelyről az elkövetéskor nem tudott. Es mivel en nem tudtam hogy hany eves igy nem vagyok buntetheto es mivel ti nem tudjatok felulbiralni a torvenykonyvet arrol nem en tehetek ezert baromsag amit irtok
A jog alapszabálya, és minden jogász ezt tanulja meg a legelső órán, hogy "úgy cselekedett, ahogyan az az adott helyzetben elvárható".
Mi várható el egy olyan helyzetben, amikor nyilvánvalóan kislánnyal állsz szemben? Nem, nem az, hogy a farkadról küldözgetsz képeket, és megzsarolod. Hanem az várható el, hogy először is megtudakolod a korát. Na de erről majd a bíró felvilágosít.
Az a nagy szerencse, hogy nemcsak a joghoz vagy hülye.
Tudod te kretén, a jog az állításhoz elvár valamit. Bizonyításnak hívják.
Azzal leszel bajban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!